Logo
 

Akkor most Kai indul?

2015. 09. 12.
Kai Greene és Shawn Rhoden, a Mr. Olympia két legkomolyabb trónkövetelője közzétettek néhány képet a verseny előtt egy héttel, és még az is lehet, hogy egyikük nem lesz ott a színpadon!

 

Lehet, hogy Kai nincs a toppon

 

Kai Greene a pletykák szerint kihagyja a Mr. Olympia-t, miután határidőre nem írta alá a részvételhez szükséges szerződést. Persze az ilyen határidők az IFBB-ben nincsenek kőbe vésve - különösen, amikor egy Kai szintű versenyzőről van szó -, de az idő telik, a jövő hétvége vészesen közeleg, és továbbra sincs fejlemény az ügyben.

Illetve mégis van, de ebből messzemenő következtetéseket levonni korai lenne: közzétett egy képet egy állítólagos mai fotózásról. A felvételen a "Predátor" nem egészen úgy fest, mint aki egy héttel van verseny előtt. Bár a méreteit nem lehet elvitatni, kondícióban nem tűnik 100%-ban felkészültnek, így tehát ha el is indul az Olympián, gondjai lehetnek. Persze lehet a világítás csalóka, sőt egyesek szerint az is benne van a pakliban, hogy igyekszik elhitetni a versenytársaival, nincs a topon, mindenesetre a rajongóinak lehet oka némi homlokráncolásra.

Shawn viszont pokoli száraz

Shawn Rhoden viszont éppen szárazságban tűnik halálosnak: a diétát biztosan nem lógta el, ezen a fronton aligha érheti kritika. Ellenben a háta és a mellizma továbbra sem eléggé meggyőző, és hiába az első pillantásra esztétikus megjelenés, ha nem elég kiegyensúlyozott a fizikuma. Ennek ellenére a Team Scitec sztárja esélyesként utazhat Las Vegas-ba, benne van a pakliban, hogy jövő hétvégén, az ötvenegyedik Olympián hozzá kerül a Sandow szobor.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
13%   5 190 Ft  
4 490 Ft
100 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
John Farbotnik; 1950
John Farbotnik; 1950
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Női Testépítés - Backstage
Női Testépítés - Backstage
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Zoltán
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....