Logo
 

Arnold beszólt!

2015. 03. 09.
Arnold Schwarzenegger közvetlen ráhatása a bíráskodásra az Arnold Classic-on csak városi legenda annyira, hogy nemrég volt egy kirohanása Cedric McMillan szerinte méltánytalan pontozása miatt!

 

 

Cedric McMillan nagy tervekkel kezdte a szezont, de viszonylagos porfára esés lett a vége: hiába fejlődött tavaly óta, nemcsak a győzelemre nem volt reális esélye, még rontott is az egy évvel korábbi harmadik helyén, és lemaradt a dobogóról.

Arnold Schwarzenegger viszont nem ért egyet a bírókkal, és igencsak dühös volt az eredményhirdetéskor, ő ugyanis azt hitte, az első hely sorsa Cedric és a bajnok, Dexter Jackson között fog eldőlni. Részletesebben is kifejtette a témát, ami határozott kritikája volt a mai bíráskodási sztenderdeknek és a fizikumoknak is.

Szerinte Cedric és Dexter képviselte leginkább az esztétikus vonalat a mezőnyben, és meggyőződése, hogy a testépítésnek ebbe az irányba kell haladnia, hogy legalább részben vissznyerhesse egykori népszerűségét. Ennek pedig az egyetlen módja, hogy a bírók elkezdik jobban értékelni az arányos, kiálló béltől mentes versenyzőket, ezzel kényszerítve a többieket a szemléletváltásra.

Persze régóta próbálkozik az IFBB azzal, hogy a "hagyományos" értékeket előtérbe helyezze, már 2005-ben, Ronnie Coleman uralkodása alatt kiadták a bíróknak direktívában, hogy az "áramvonalas" fizikumokat kell előnyben részesíteni, de a változás lassan megy. Az utóbbi években legalább az irány pozitív.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
360 gr. 
 / 4.6
 
5 790 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
330 gr. 
 / 5.0
 
5 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Euro Fitness Kupa 2007
Lénárd Gábor
Euro Fitness Kupa 2007 Lénárd Gábor
Sportolj Velünk 1977. október
Sportolj Velünk 1977. október
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #19.
BB.Tv Episode #19.
Red Rock Reality 34.
Red Rock Reality 34.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....