Logo
 

Ausztrália erősen születik újjá

2015. 01. 07.
Kikerült az Ausztrál Arnold Classic indulólistája, így nagyjából körvonalazódott, kik készülnek fel már a tavaszi szezon elejére.

 

 

Értelemszerűen az Ausztrál Arnold Classic nem bír akkora presztízzsel, mint a columbusi, és nem kizárólag azért, mert először lesz megrendezve. Ráadásul ez utóbbi állítás nem is egészen helytálló, hiszen Auszrtál Grand Prix néven már egy bő évtizede fut ugyanaz a verseny, amit Arnold Schwarzenegger bácsi idéntől a nevére vett.

A szervezőcsapat azonban az eredeti Arnoldnál egy szinttel lejjebb állónak kezeli a brandhez tartozó többi versenyt, nagyon okosan, hiszen nemcsak a hagyomány hiányzik azok mögül, de logisztikalag is megoldhatatlan lenne évente akár ötször összeszedni a profi liga legjobbjait. Mellékesen Ausztráliában szerencsére nem vonul fel minden kategória, így a BuzPhysique sem, ami "férfi" oldalon jó hír, nőin már kevésbé.

Openben viszont ott lesz Cedric McMillan és a Team Scitec másik sztárja, Ben Pakulski is. Nem kizárt, hogy egyikük már egy Arnold trófeával a kezében érkezik Ausztráliába, de azt nagyon reméljük, hogy a farka egyiküknek sem kerül majd elő - legalábbis, a nyilvánosság előtt. És mellettük ott lesz a columbusi mezőny színe-java, beleértve az előzetes favorit Dexter Jackson-t, az egyik fő kihívójának tekintett csodafiút, Justin Compton-t, a korábbi kétszeres Arnold győztes Branch Warren-t és több már kiválóságot, akikkel némileg keveredni fognak az Ausztrál testépítés legjobbjai is. Bár jó eséllyel a helyi ászok már első ránézésre jól elkülönülnek majd a veterán profiktól, hiszen hiába a közös színpad, kicsi rá az esély, hogy színvonalban képesek legyenek felvenni a versenyt a nagyágyúkkal.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Meghívottak listája:

Evan Centopani
Justin Compton
Brandon Curry
Toney Freeman
Dexter Jackson
Michael Kefalianos
Josh Lenartowicz
Cedric McMillan
Sam Mohammad
Ben Pakulski
Luke Schembri
Branch Warren
Roelly WinklaarTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4,4 kg 
 / 4.5
 
14 990 Ft
390 gr. 
 / 4.8
 
5 890 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
Új!
300 gr. 
 / 4.5
Új!  
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Varga Linda
Mátra Kupa 2006
Varga Linda Mátra Kupa 2006
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #14.
BB.Tv Episode #14.
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Tinédzser kategória
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Tinédzser kategória
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....