Logo
 

Az év újonca mindent vitt a Toronto Pro-n!

2016. 06. 05.
Nathan DeAsha-t nyugodtan lehet az év újoncának nevezni, első szezonjában nyerni tudott a Toronto Pro-n, miközben a Team Scitec különversenyét Maxx Charles vitte!

 

Nathan DeAsha (balra) Maxx Charles (jobbra)

 

Nathan DeAsha már első profi versenyén, a Bodypower Pro-n megmutatta egy meglepetés második hellyel, hogy nem akármilyen fából faragták, ugyanis megelőzött több veteránt, és Roelly Winklaar mellett is megállta a helyét. Éppen ez utóbbi tüzelte fel, így benevezett a a New York Pro-ra is, ahol szintén jól szerepelt a nagyobb nevek mellett, a Toronto Pro-n pedig már győzni tudott, szintén meglehetősen erős mezőny mellett.

Nathan már a verseny előtt elárulta, hogy ha sikerül kvalifikálnia a Mr. Olympia-ra, biztosan indulni fog, így idén még biztosan színpadra lép legalább egyszer. Mellesleg kondícióban ezúttal nem volt olyan erős, mint a korábbi hetekben, de még így is leég jó formát hozott, és az arányos fizikuma, valamint elképesztően kerek izmai végül elégnek bizonyultak ahhoz, hogy behúzza a versenyt.

Maxx Charles, a Team Scitec mára oszlopossá vált tagja eséllyel indult az első helyért, ráadásul élesebb is volt a bajnoknál. Arányokkal veszített végül, ugyanis a fizikuma nem annyira egységes, mint DeAsha-é, és a hátpózokban minimálisan vizes maradt deréktól lefelé. Ez azonban még mindig jó eredmény számára, ugyanis így nyolc opnttal már egészen előkelő helyre került a kvalifikációs pontversenyben, vagyis ha így folytatja tovább, minden bizonnyal elindulhat az Olympián.

Fouad Abiad harmadik lett, így második a Scitec csapattagok versenyében. Pechére összeszedett egy kisebb hátsérülést három héttel a verseny előtt, de ez nem befolyásolta nagyban a kinézetét. Az viszont semmiképpen nem használt neki, hogy az utolsó időszakban gyakorlatilag képtelen volt felső testre edzeni, ez pedig éppen a hátán látszott meg leginkább. Nem volt olyan részletgazdag, mint azt a kondíciója indokolta volna, így nem volt esélye Charles ellen, viszont a harmadik hely így is jó eredmény számára.

Ben Pakulski hozta el a negyedik helyet, aki a legszárazabb volt az egész versenyen, ráadásul mindenképpen fejlődött is annyiban, hogy a középrsze nagyságrenddel áramvonalasabb lett, így ezen a téren aligha kaphat kritikát. Ugyanakkor jó oka van annak, hogy a Team Scitec különversenyében mindkét csapattársa legyőzte: a felső teste, különösen a hátizomzata messze el van maradva a fizikuma többi részétől. Hátulról gyakorlatilag egy nem túl acélos amatőr versenyző szintjén mozog, így hiába vannak jó pózai, összességében ezen a hétvégén nem rúgott labdába.

Az ötödik helyet Jon Delarosa csípte el, aki kondíció tekintetében messze nem volt csúcsformában, így hiába pakolt fel izmot az idei évre is, egyszerűen a színpadon nem tud érvényesülni. A szakmában sokan még az ötödik helyre sem tették volna, és a bírók sem egyhangúlag adták neki az utolsó kvalifikációs pontot. Ez pedig beszédes annak fényében, hogy csúcsformában ezen a hétvégén a győzelemért harcolhatott volna. Delarosa-nak ennél többet kell mutatnia, ha valóban le akarja tenni a névjegyét a legjobb profik között.


Eredménylista:

1. Nathan DeAsha
2. Maxx Charles
3. Fouad Abiad
4. Ben Pakulski
5. Jon Delarosa
6. Ibrahim Fahim
7. Iain Valliere
8. Paulo Almeida
9. Tomas Bures
10. Fred Smalls
11. Brian Yersky
12. Grigori Atoyan
13. Jon Anderson

 

 

Top összevetés:

Balról jobbra: Fahim, Pakulski, DeAsha, Charles, Abiad, DelarosaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Aréna Kupa 2006
Oláh József
Aréna Kupa 2006 Oláh József
MTBÉ 2005
Szabadpóz
Varga Dániel
MTBÉ 2005 Szabadpóz Varga Dániel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
A Mester itt járt!
A Mester itt járt!
Horrorsztori a gépépítő mestertől
Horrorsztori a gépépítő mestertől
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....