Logo
 

Battle of Britain Pro 2019 előzetes

2019. 06. 28.
Az IFBB Pro mezőny európai képviselőinek egy tekintélyes hányada indul a Battle of Britain Pro 2019-en, és hiába van erős favorit, könnyen lehet meglepetésdobogó.

 

 

Néhány hét kihagyás után Angliában folytatódik az IFBB profi szezon, és a Battle of Britain Pro-val együtt már csak öt verseny van hátra a Mr. Olympiáig, vagyis legfeljebb öt kiadó hely van a biztos kvalifikációra.

Az indulólista alapján a toronymagas esélyes Nathan De Asha lehet, aki hazai pályán igyekszik bezsebelni egy győzelmet, és biztosítani az indulást az "O"-n. Csakhogy komoly esély van rá, hogy nem lesz 100%-os formában, miután nemrég egy komoly fertőzéstől majdnem megvakult. Ugyan saját állítása szerint már túl van a nehezén, és nincs komoly baj, de kérdőjeles, ez mennyiben befolyásolta a felkészülését.

Zack Khan komoly hatalmas potenciált mutatott profi pályája elején, de soha nem ért be igazán, majd egy dupla térdszalagszakadás látszólag végleg megpecsételte a sorsát. Ugyan visszatért már azóta, de gyengén szerepelt, és nem lehet tudni, mire jutott azóta. Lehetséges, hogy végre megmutatja, mire képes valójában, de nagyobb a valószínűsége, hogy újabb felejthető szereplés jöhet tőle a hétvégén.

James Llewellin rettentő éles kondícióval szokta riogatni a profi mezőnyt, és benne van a pakliban, hogy ez a Battle of Britain Pro komolyabb babérokat hozhat számára, mert a mezőny nem csordul túl az elsöprő méretekkel és komoly ismertséggel bíró arcoktól.

Milan Sadek, James Hollingshead vagy Lukas Wyler is labdába rúghat, az amerikai sztárok ugyanis a lista szerint nem erőltetik a versenyzést Európában, hiába lehetne esély egy kvalifikációra. Így gyakorlatilag Európa top profijai mérik össze felkészültségüket, és ott mindegyiküknek van keresnivalója, de egyáltalán nincs kizárva, hogy meglepetésdobogó, sőt akár meglepetésbajnok legyen a hétvégén.

Indulólista:

Slavoj Bednar
Manuel Canadillas
Samson Dauda
Nathan De Asha
James Hollingshead
Igor Illes
Zack Khan
James Llewellin
Andrea Muzi
Andrea Presti
Milan Sadek
Ole Kristian Vaaga
Lukas WylerWilliam Bonac a Mr. Olympia felkészülés közepén nagy dráma közepette lapátra tette Neil Hill-t, a guruját, ami veszélyezteti a történelmi Olympia esélyeit.
Áldozat is lehet Shawn Rhoden a nemi erőszak ügyében - újabb részletek kerültek ki!
Dexter Jackson azt mondja, a hétszeres bajnok Phil Heath végleg visszavonult, de utóbbi vitatkozna.
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
384 gr. 
 / 4.8
12%   9 630 Ft  
8 490 Ft
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   2 900 Ft  
2 320 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104355 fénykép található.
Superbody 2009
Fitness Modell 2
Pál Zsuzsanna
Superbody 2009 Fitness Modell 2 Pál Zsuzsanna
Euro Fitness Kupa 2007
Oláh József
Euro Fitness Kupa 2007 Oláh József
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 35.
Red Rock Reality 35.
Red Rock Reality 22.
Red Rock Reality 22.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....