Logo
 

Battle of Britain Pro 2019 előzetes

2019. 06. 28.
Az IFBB Pro mezőny európai képviselőinek egy tekintélyes hányada indul a Battle of Britain Pro 2019-en, és hiába van erős favorit, könnyen lehet meglepetésdobogó.

 

 

Néhány hét kihagyás után Angliában folytatódik az IFBB profi szezon, és a Battle of Britain Pro-val együtt már csak öt verseny van hátra a Mr. Olympiáig, vagyis legfeljebb öt kiadó hely van a biztos kvalifikációra.

Az indulólista alapján a toronymagas esélyes Nathan De Asha lehet, aki hazai pályán igyekszik bezsebelni egy győzelmet, és biztosítani az indulást az "O"-n. Csakhogy komoly esély van rá, hogy nem lesz 100%-os formában, miután nemrég egy komoly fertőzéstől majdnem megvakult. Ugyan saját állítása szerint már túl van a nehezén, és nincs komoly baj, de kérdőjeles, ez mennyiben befolyásolta a felkészülését.

Zack Khan komoly hatalmas potenciált mutatott profi pályája elején, de soha nem ért be igazán, majd egy dupla térdszalagszakadás látszólag végleg megpecsételte a sorsát. Ugyan visszatért már azóta, de gyengén szerepelt, és nem lehet tudni, mire jutott azóta. Lehetséges, hogy végre megmutatja, mire képes valójában, de nagyobb a valószínűsége, hogy újabb felejthető szereplés jöhet tőle a hétvégén.

James Llewellin rettentő éles kondícióval szokta riogatni a profi mezőnyt, és benne van a pakliban, hogy ez a Battle of Britain Pro komolyabb babérokat hozhat számára, mert a mezőny nem csordul túl az elsöprő méretekkel és komoly ismertséggel bíró arcoktól.

Milan Sadek, James Hollingshead vagy Lukas Wyler is labdába rúghat, az amerikai sztárok ugyanis a lista szerint nem erőltetik a versenyzést Európában, hiába lehetne esély egy kvalifikációra. Így gyakorlatilag Európa top profijai mérik össze felkészültségüket, és ott mindegyiküknek van keresnivalója, de egyáltalán nincs kizárva, hogy meglepetésdobogó, sőt akár meglepetésbajnok legyen a hétvégén.

Indulólista:

Slavoj Bednar
Manuel Canadillas
Samson Dauda
Nathan De Asha
James Hollingshead
Igor Illes
Zack Khan
James Llewellin
Andrea Muzi
Andrea Presti
Milan Sadek
Ole Kristian Vaaga
Lukas WylerMég mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Ritka, hogy valaki 212-ből megfingatja az Open versenyzőket, de Hadi Chopan egyenesen élmezőny-esélyesnek néz ki.
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104351 fénykép található.
WABBA World Championship 2009
Tall
Da Cruz Reinaldo Jose Roberto
WABBA World Championship 2009 Tall Da Cruz Reinaldo Jose Roberto
Sportolj Velünk 1977. július
Sportolj Velünk 1977. július
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #73.
BB.Tv Episode #73.
Faék leves
Faék leves
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....