Logo
 

Beyeke nyerte az évadzárót, Kiss Jenő odavert

2016. 12. 10.
Lionel Beyeke nyerte a 2016-os San Marino Pro-t, amivel véget ért az IFBB profi szezonja, és Kiss Jenő odacsapott az év végén.

 

 

San Marino Pro egy viszonylag kis verseny, amivel az amerikai testépítő sajtó lassan már hagyományosan nem foglalkozik. Ennek következtében értékelhető anyag gyakorlatilag nincs, de legalább tudjuk, mi történt, mert helyszíni tudósítónk véletlenül éppen ott volt.

Lionel Beyeke simán bajnok lett, és tartani tudja a profi szinthez méltó formát. Ezzel csak annyi a probléma, hogy ennél még mindig jóval többet tudna, de van abban ráció, hogy nem akarja széthajtani magát a szezonzáróra, különösen úgy, hogy az amerikai médiához hasonlóan a top amerikai versenyzők is nagyrészt távol maradtak.

Petar Klancir így tudott odaérni a második helyre, ami fantasztikus eredmény neki - az ilyen versenyekből jöhet össze neki a Mr. Olympia kvalifikáció. Ezzel hozzáírt négy pontot a meghívós egyenlegéhez, ha így folytatja jövőre is, könnyen a sport legnagyobb színpadán találhatja magát szeptemberben.

Branden Ray harmadik lett, aki így elhagyta a 212 fontos kategóriát, és átlépett openbe, de még mindig nem olyan tökéletes a forma, mint lehetne. Nem véletlenül jelentette be néhány éve, hogy feladja a versenyzést, és a karrierjére koncentrál: valószínűleg ez még mindig sokat kivesz belőle, és így kevesebb energia jut a fizikum kihegyezésére. Csakhogy ha ez így megy tovább, hiába az adottságok, mindig a potenciálja alatt fog teljesíteni.

Kiss Jenő viszont a hétvége leglényegesebb embere, aki ismét színpadon, és ismét remek formában. Nem olyan romszáraz formával, mint ami a mai standardet képviselné, de láthatóan alaposan felkészülve. Nem is akarja magát legyötörni még jobban, azt a fizikumot akarja képviselni, amivel ő a 90-es években beleszeretett a testépítésbe - és ennlé jobban nem is csinálhatná. Tizenegyedikként végzett, ami mindenképpen jó lezárása egy problémás szezonnak.

Eredménylista:

1. Lionel Beyeke
2. Petar Klancir
3. Branden Ray
4. Jeff Beckham
5. Miha Zupan
6. Alexey Shabunya
7. Taysir Al Khalfan
8. Marek Olejniczak
9. Andrew Crawford
10. Benjamin Parra Munoz
11. Kiss Jenő
12. Abraham Elzaibak
13. Sergei Zebald
14. Atif Anwar
15. Marcos Chacon
16. Cesar Mendible
16. Maor Zaradez
16. Fabrizio ZittucroTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
0,5 lit. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
szett 
 / 4.8
5%   11 470 Ft  
10 895 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 990 Ft
4 kg 
 / 4.8
9%   22 990 Ft  
20 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Free Poses
Eddie Abbew
Hungarian Pro 2004 Free Poses Eddie Abbew
Kökény Béla 2013 augusztus
foto: Drugs Bunny
Kökény Béla 2013 augusztus foto: Drugs Bunny
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Sport vagy wellnessz?
Sport vagy wellnessz?
BB.TV #109
BB.TV #109
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....