Logo
 

Big Ramy és Neil Hill: együtt vagy sem?

2019. 06. 12.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay az utóbbi években komoly Mr. Olympia esélyessé nőtte ki magát. Többszörösen igaz lehetett volna ez 2019-ben, a hétszeres bajnok, Phil Heath ugyanis valószínűleg kihagyja a versenyt, Shawn Rhoden, az uralkodó bajnok ellen pedig már bizonyított korábban. Csak lehetett volna, mert Big Ramy lesérült, és vállműtétre szorul, így lemarad az idei Olympiáról.

A tavalyi, számára gyengén sikerült őszi szezon után az egyiptomi szörnyeteg Neil "Yoda" Hill segítségét kérte a felkészülésben, és ennek látszólag nem is volt akadálya. Viszont nemrég az ismert guru elmondta, hogy ugyan jó kapcsolatban vannak, nem egészen úgy megy a közös munka, ahogy arra számítani lehetett.

Hill elmondása szerint leült Ramy-vel, és azt mondta neki, ki kellene hagynia egy évet, hogy rendet rakjon maga körül, és valóban 100%-ot nyújtson, amivel Ramy nem értett egyet. Végül ugyan rákényszerült a kihagyásra, de ezt aligha egy műtét miatt képzelte bármelyikük.

Ennek ellenére nem a személyes kapcsolatuk megmaradt, sőt a szakmait sem bontották fel egészen. Hill szerint amint Ramy visszaáll testépítő üzemmódba, teljes mellszélességgel áll be mögé, és igyekszik beváltani a sportág legmasszívabb ígéretét.Túlnőhet a Mr. Olympián Dwayne Johnson új versenye jövőre - ezt még Arnold Schwarzeneggernek sem szabad.
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Ritka, hogy valaki 212-ből megfingatja az Open versenyzőket, de Hadi Chopan egyenesen élmezőny-esélyesnek néz ki.
Termékajánló
100 tab. 
 / 4.7
 
3 315 Ft
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104358 fénykép található.
I. Balmaz Kupa
I. Balmaz Kupa
Superbody 2012
Both Richárd
Superbody 2012 Both Richárd
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #120
BB.Tv Episode #120
Molnár Peti: Mr. Kína?
Molnár Peti: Mr. Kína?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....