Logo
 

Big Ramy és Neil Hill: együtt vagy sem?

2019. 06. 12.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay az utóbbi években komoly Mr. Olympia esélyessé nőtte ki magát. Többszörösen igaz lehetett volna ez 2019-ben, a hétszeres bajnok, Phil Heath ugyanis valószínűleg kihagyja a versenyt, Shawn Rhoden, az uralkodó bajnok ellen pedig már bizonyított korábban. Csak lehetett volna, mert Big Ramy lesérült, és vállműtétre szorul, így lemarad az idei Olympiáról.

A tavalyi, számára gyengén sikerült őszi szezon után az egyiptomi szörnyeteg Neil "Yoda" Hill segítségét kérte a felkészülésben, és ennek látszólag nem is volt akadálya. Viszont nemrég az ismert guru elmondta, hogy ugyan jó kapcsolatban vannak, nem egészen úgy megy a közös munka, ahogy arra számítani lehetett.

Hill elmondása szerint leült Ramy-vel, és azt mondta neki, ki kellene hagynia egy évet, hogy rendet rakjon maga körül, és valóban 100%-ot nyújtson, amivel Ramy nem értett egyet. Végül ugyan rákényszerült a kihagyásra, de ezt aligha egy műtét miatt képzelte bármelyikük.

Ennek ellenére nem a személyes kapcsolatuk megmaradt, sőt a szakmait sem bontották fel egészen. Hill szerint amint Ramy visszaáll testépítő üzemmódba, teljes mellszélességgel áll be mögé, és igyekszik beváltani a sportág legmasszívabb ígéretét.Nathan De Asha szeme felrobbant, és közel került a teljes vaksághoz, de műtétre még nem került sor.
Dexter Jackson szerint elérhető a Mr. Olympia cím, de már a visszavonulást is belőtte.
Phil Heath egy turnét választhatott a Mr. Olympia visszavágó helyett; hamarosan Angliába utazik egy előadássorozatra.
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
0,5 lit. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 690 Ft
300 gr. 
 / 5.0
 
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104352 fénykép található.
Bihaæ Open 2007
Horvat Blaženko
Bihaæ Open 2007 Horvat Blaženko
Sexy&Fit
Sexy&Fit
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #28.
BB.Tv Episode #28.
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... 2. rész
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... 2. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....