Logo
 

Big Ramy mindenkit vert Kuwaitban!

2016. 09. 30.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay az élre tör: megverte Dexter Jackson-t és mindenki mást is a Kuwait Pro-n!

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay megnyerte a Kuwait Pro-t, annak ellenére, hogy a Mr. Olympia-n még cask negyedik volt, és az Arnold Classic Európán is előtte volt még Dexter Jackson. Csakhogy ezúttal megtette az utolsó lépést is, ami akár azt vetítheti előre, hogy jövőre Phil Heath legkomolyabb kihívója lehet. Big Ramy ugyanis talán az egyetlen a mezőnyben, aki gyakorlatilag készen áll a trónfosztásra - csak éppen a formaidőzítést kell tökéletesre csiszolni. Felmerülhetne ugyan a kérdés, hogy mennyire lejtett a hazai pálya minden idők egyik legmasszívabb testépítőjének - ugyanis régi mentora, Bader Boodai szervezte a versenyt -, de aligha érdemes összeesküvésekről fantáziálni.

Mellesleg apró mellékszála a versenynek, hogy ahhoz képest, hogy 150.000 dolláros összdíjazás volt, és a bajok 50.000-et vitt haza, közel lehetetlen egy épkézláb fotót leakasztan ia versenyről. Úgy tűnik, a közel-kelet a tengerentúlról nézve még mindig az isten f@szának számít, hiába van a színvonal és az anyagi háttér gyakorlatilag Arnold Classic-i szinten.

Dexter Jackson pedig a második helyre szorult, és ezzel először kapott ki az egyiptomi rettenettől - és nem feltétlenül lenne elképzelhetetlen, hogy többé nem is tudja megverni. Ennek ellenére a "Penge" még mindig gyilkos formát hoz minden alkalommal, amivel bárki mellett labdába rúghat, és nem kell hozzá több a legapróbb hibánál, hogy akár újra a csúcsra kerüljön. Mindeközben már alulról súrolja a 47-et, de a visszavonulás kérdéséhez egyelőre azzal a hozzáállással közelít, hogy amíg versenyképes a világ legjobb testépítői között, addig esze ágában sincs szögre akasztani a póznadrágot.

Shawn Rhoden ezen a hétvégén nem égette tovább magát egy újabb negyedik hellyel, de az a szomorú helyzet, hogy a harmadik sem sokkal jobb. Mivel a Mr. Olympia cím megszerzéséről álmodik, a bajnok kihívójaként illene csuklóból lenyomnia mindenki mást, de az elmúlt hetekben inkább csak azt mutogatta, hogy nem tudja folyamatosan hozni a borotvaéles formát. Ez pedig nem jó hír a Team Scitec kedvencének; valami brutálisat kell mutatnia, ha Heath-et le akarja taszítani a trónról 2017-ben.

Roelly Winklaar negyedik lett, ami gyakorlatilag neki egy jó helyezés, ugyanis a top három dolgába nem tud igazán beleszólni, viszont mögöttük legalább elcsípte az első helyet, ami egyáltalán nem magától értetődő. Ezúttal jobb formát hozott, de még mindig nem állt össze neki a tökéletes formaidőzítés, amire pedig szüksége lesz, ha előrébb akar lépni - márpedig miért ne akarna?

William Bonac nem sokat rontott a formán, de ez is mutatja, hogy elég, ha egy hajszállal kevésbé éles, és máris helyezéseket veszít. Ez a kisebb tömegű versenyzők örök átka, de azt meg kell jegyezni, hogy a holland ismét kiváló formában volt, és nagyon messze áll attól, hogy kutyaütő versenyzők akár csak a közelébe kerüljenek.

 

Eredménylista:

1. Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay
2. Dexter Jackson
3. Shawn Rhoden
4. Roelly Winklaar

5. William Bonac
6. Nathan DeAsha
7. Victor Martinez
8. Ben Pakulski
9. Josh Lenartowicz
10. Akim Williams
11. Brandon Curry
12. Khalid AlmohshinawiTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
2,27 kg 
 / 4.6
5%   13 990 Ft  
13 290 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
1,904 kg 
 / 4.3
21%   18 900 Ft  
14 890 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Somogy Fitness Kupa 2005
Pécsi Anett
Somogy Fitness Kupa 2005 Pécsi Anett
IFBB EB 2002
Fitness -160cm
Elődöntők - Ulrich
IFBB EB 2002 Fitness -160cm Elődöntők - Ulrich
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - I. rész
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - I. rész
Szabadesés-szimulátor
Szabadesés-szimulátor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....