Logo
 

Bonac a favorit Finnországban

2016. 10. 07.
William Bonac eddig élete szezonját teljesíti, és nagyon úgy néz ki, hogy a Nordic Pro-n újabb győzelem kerülhet a neve mellé.

 

 

William Bonac éve már most is elképesztően sikeres: Mr. Olympia ötödik hely, több top helyezés a tenger innenső oldalán és egy győzelem a Prága Pro-n olyan ellenfelek mellett, mint Dexter Jackson és Shawn Rhoden. Bonac hétről hétre eszelős formát hozott, tökéletes kondícióval és kiváló arányossággal. A Nordic Pro-n pedig papírforma szerint nem lesz ellenfele, bár címvédőként érkezik, minden valószínűség szerint nem lesz szüksége arra, hogy a nevével győzze meg a bírókat - a fizikuma önmagáért beszél.

Lukas Osladil lehet a holland elsőszámú kihívója, bár az Olympia eredménye alapján nincsenek ugyanazon a szinten jelenleg. Azonban a testépítésben néhány hét alatt megfordulhat a világ, és a cseh versenyző szárazságban gyakran a legjobbak közöt van, még ha az arányai nem is olyan jók, mint Bonac-nek, mindenképpen megdolgoztathatja a pénzéért.

Brad Rowe-nak is a kondíció az erős oldala, sőt izomtömegben gyakorlatilag még jobb is, mint a fentebb említett ellenfelei. Struktúrában viszont biztosan nem a legjobb lesz Lahti-ban, így előreláthatólag a győzelemre kevés, a dobogóra viszont annál több esélye lesz. Persze még az első hely is benne van a pakliban, de nagyot lendítene a helyzetén, ha óriási mázlija lenne, Bonac pedig összeszedne egy csúnya gyomorfertőzést.

Alexander Fedorov és Abdelaziz Jellali főként a tömegükkel szokták riogatni az ellenfeleiket, de főleg az orosz nem mondható éppen esztétikus fizikumnak. Viszont az már biztosFedorov esetében, hogy megfordult már a top 3-ban profi versenyen a visszatérése óta, és egészen biztosan az a célja, hogy feltegye a koronát második pályafutására egy győzelemmel. Bár az előzetesek szerint nem áll jól egyikük szénája sem, a top helyekért mindenképpen harcba szállhatnak.

 

Indulólista:

William Bonac
Alexander Fedorov
Sandro Hofer
Abdelaziz Jellali
Tomas Kaspar
Petar Klancir
Lukas Osladil
Brad Rowe
Arkadii Velichko
Sergei ZebaldTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
1,6 kg 
 / 4.6
 
13 290 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
330 gr. 
 / 4.3
 
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
WBPF Magyar Bajnokság 2013
WBPF Magyar Bajnokság 2013
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Eduardo Correa
Eduardo Correa
Kathi Béla Erősember Kupa
Kathi Béla Erősember Kupa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....