Logo
 

Bonac az USA-ban is győzhet?

2015. 10. 21.
William Bonac lehet a Dayana Cadeau Pro favoritja, de hiába van brutál formában, erős kihívókra számíthat!

 

 

William Bonac győzni tudott a Nordic Pro-n egy meglehetősen kemény mezőnyben (ahol Kiss Jenő is benne volt a top 10-ben), ahol megelőzte Roelly Winklaar-t, és bebiztosította a 2016-os Mr. Olympia kvalifikációját. Ennek ellenére nem vetett véget a szezonnjának, ami jó hír, hiszen így még több versenynek emeli idén a szívonalát, például a hétvégi Dayana Cadeau Pro-nak. Winklaar nem indul, így nem lesz visszavágó a két európai kiválóság között, de Bonac a legújabb képek tanúsága szerint így sem veszi félvállról a felkészülést, és brutális forma várható tőle.

Ronny Rockel lehet a legnagyobb kihívója, aki szintén európai, és egy méretesebb hullámvölgy után (amit az elmúlt években kialakult cukorbetegségének köszönhet) idén végre tényleg magára talált. Bonac-hez hasonló kaliberű ellenfelek mellett már régóta nem tudott győzni, de nem kétséges, hogy ezen a tendencián a hétvégén mindenképpen változtatna. Az elmúlt hetekben rendre kőkemény kondíciót hozott, így talán a mostani repülőút sem fog betenni neki, és lehet rá esélye, hogy valóban behúzzon egy első helyet.

Bonac 4 nappal a verseny előtt

Lukas Osladil idén váltott át openbe több év mérsékelten sikeres 212 font alatti versenyzés után. Főleg azért nem tudott fejlődni a súlykorlátos divízióban, mert a magassága miatt bár a limitet elérte, még nem érte el azt a pontot, ahol kiteljesedett volna a fizikuma. Mostanra viszont ezt sikerült elérnie, és az eddigi versenyein romszáraz fizikummal lépett színpadra. Ha pedig ezt folytatni tudja, nem érdemes ellene fogadni, mert bárhol, bármikor és bárkire veszélyes lehet - bő egy hete sikerült openben is megszereznie első győzelmét a Europa Phoenix-en.

 

Indulólista:

William Bonac
Gonzalo Curbelo
Lloyd Dollar
Timo Honkala
Kenneth Jackson
Rafael Jaramillo
Lukas Osladil
Gian Enrico Pica
Ronny RockelTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
0,5 lit. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
Új!
300 gr. 
 / 4.5
Új!  
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Iris Kyle
Iris Kyle
Superbody 2008Balogh Zsolt
Superbody 2008Balogh Zsolt
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Cedric McMillan  - Operation Brasil
Cedric McMillan - Operation Brasil
BB.Tv Episode #15.
BB.Tv Episode #15.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....