Logo
 

Bonac behúzta Oroszországot

2014. 11. 01.
William Bonac a Fitness House Pro-n egy győzelemmel biztosította helyét a Mr. Olympia-ra, miközben Tóth Dani hétvégéje nem egészen úgy alakult, ahogy arra számítani lehetett.

 

 

William Bonac a formaidőzítés igazi mestere: akkor hozza mindig a legjobbját, amikor a mezőny lehetőséget teremt számára egy jó eredmény elérésére. Ezúttal is így volt ez, brutális formával lépett színpadra Szentpéterváron, az iszonyatos kondíciójával gyakorlatilag senkinek nem volt reális esélye arra, hogy megelőzhesse.

Így tehát Ronny Rockel ismét lemaradt az első helyről és a biztos Mr. Olympia kvalifikációról, de a második hellyel így is előkelő pozícióba kerül a pontversenyben. Reális esély van arra, hogy ha mostantól sehol sem indulna el a "Mr. O"-ig, akkor is kapna meghívót, de jó eséllyel ezzel nem fogja beérni, és a következő hónapokban is mindent elkövet egy újabb győzelemért.

Robert Piotrkowicz keményen odatette magát, és ez ért neki egy dobogót. Amivel egyébként Tóth Dani elé is került, de kettejük összehasonlítása jelen esetben kevéssé mérvadó. Mohammad Bannout, a múlt heti Phoenix Pro bajnoka ezúttal csak a negyedik helyig jutott, de ez a szempontjából már lényegtelen, az egyetlen lényeges kérdés, hogy ismét sikerült a legjobbak közé kerülnie. Dalibor Hajek pedig igencsak lendületbe került, hiszen nemcsak a Goldentimes Pro sikerült neki jól, az oroszoknál is sikerült hoznia egy döntős helyet, ami egy újabb pontot is ért számára a pontversenyben.

Alexey Lesukov közben lassan eljut arra a szintre, hogy már megfér a neve a "kondíció" szóval egy mondatban. Bár még van benne potenciál, a hatodik hely már azt jelzi, hogy lassan komolyan vehető versenyzővé érhet. A másik orosz pedig, Alexander Fedorov ezúttal nyolcadik lett, ami szintén egy tiszteletre méltó eredmény annak fényében, hogy gyakorlatilag évtizedes nagyságrendű kihagyás után tért vissza a profi színpadra - remélhetőleg hasonlóan elkapja a gépszíj, mint Kiss Jenőt, és a jövőben akár még jobb formában is láthatjuk a színpadon.

Tóth Dani számára pedig a formaidőzítés ezúttal nem sikerült jól; bármennyire hihetetlen is, időnként homokszem kerülhet a gépezetbe még minden idők legjobb magyar testépítőjénél is. A 14. helyet csípte meg, ami nem mondható kiemelkedőnek, nyilvánvalóan ha Oroszországban sikerül 100%-os formával színpadra lépnie, ennél jobb helyezést könyvelhetett volna el. Ezzel egyébként úgy tűnik, véget ért számára a 2014-es őszi szezon, és van oka büszkének lenni, hiszen keményen odatette magát, Prágából és Kínából pedig kiváló eredményekkel távozott.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Végeredmény:

1. William Bonac
2. Ronny Rockel
3. Robert Piotrkowicz
4. Mohammad Bannout
5. Dalibor Hajek
6. Alexey Lesukov
7. Tomas Kaspar
8. Alexander Fedorov
9. Michael Kefalianos
10. Alexey Shabunya
11. Brad Rowe
12. Dainius Barzinskas
13. Mohmed Touri
14. Tóth Dániel
15. Vladimir Agrinskiy
16. Mike Sheridan
16. Fadi Zaazaa

 

Tóth Dani

 

William Bonac

 

Ronny Rockel

 

Robert Piotrkowicz

 

Mohammad Bannout

 

Dalibor HajekTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.6
5%   4 490 Ft  
4 265 Ft
%
1,8 kg 
 / 4.5
30%   19 890 Ft  
13 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
1000 ml 
 / 4.4
 
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104360 fénykép található.
Scitec Muscle Fest 2008
Nikola Demo
Scitec Muscle Fest 2008 Nikola Demo
Bihaæ Open 2007
Horvat Blaženko
Bihaæ Open 2007 Horvat Blaženko
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Balmaz-Nyír kupa 2009 2.rész: -80kg
Balmaz-Nyír kupa 2009 2.rész: -80kg
Molnár Peti: Mr. Kína?
Molnár Peti: Mr. Kína?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....