Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Bonac győzött Finnországban!

2015. 10. 10.
William Bonac győzni tudott a Nordic Pro-n, méghozzá egy masszív mezőnyben, miközben Kiss Jenő bejutott a top 10-be!

 

Első kihívás: Rockel, McMillan, Winklaar, Bonac és Piotrkowicz

 

William Bonac idén bizonyította, hogy tavaly nem csak szerencséje volt: megint rettenetes formát hozott, sziklakmény kondícióval. Ezzel pedig annyira jól sikerült ellensúlyoznia a magasságából - illetve az alacsonyságából - eredő hátrányát, hogy a Prága Pro után másodszorra is legyőzte a Mr. Olympia-n még top hatos Roelly Winklaar-t, és a Nordic Pro-n bebotonozta a helyét a jövő évi "O"-n.

 

 

Mindezt ráadásul úgy, hogy Roelly is penge formában volt, nem lehet azt mondani, hogy látványosan romlott volna az elmúlt hetekben - amit egyébként mindketten végigversenyeztek. Úgy tűnik, Winklaar kezd rájönni a formaidőzítés fortélyaira, de a gyenge testrészeit is el kellene kezdenie felhozni, mert hiába a masszív tömeg, ha az arányok nincsenek rendben.

Cedric McMillan az Olympia alatt a brutális vízhajtásnak köszönhetően kórházba került, ezért nem tudta megmutatni élete legjobb formáját a színpadon. Egyebek közt ezért is volt érdekes a mostani hétvége, hiszen a Team Scitec sztárjának remek lehetősége nyílt, hogy ezt megtegye, és behúzzon egy korai kvalifikációt 2016-ra, mégis be kellett érnie a harmadik hellyel. Bár erős volt a mezőny, az ok főleg az, hogy a romszáraz kondíció ezúttal elmaradt, így pedig hiába a tökéletes struktúra és arányok, ez önmagában kevés.

 

 

Ronny Rockel ért oda a negyedik helyre, ami a jelenlegi mezőnyben komoly eredménynek számít, de pechére az Olympia kvalifikáció pontversenyben nem sokat ér. Ennek ellenére a német elégedett lehet a szezonjával, mert újra bekerült a legjobbak közé, és hiába a kor és a diabétesz, még mindig a elég jó ahhoz, hogy az IFBB legjobbjai mellé álljon.

Robert Piotrkowicz kihozta a hétvégéből amit lehetett, és bár az amerikaiakkal és a veterán Rockel-lel adottságok terén egyértelműen nem tudott versenyre kelni, a kondíciójával és óriási tömegével gyakorlatilag mindenki mást megvert. Ez pontokban ugyan számára sem ér sokat, egészen konkrétan egy darabbal gazdagodott, de mindenképpen komoly fegyvertény, hogy Európában a legjobbak közé tartozik, és akár még idén lehet ebből győzelem is.

Kiss Jenő pedig a tizedik helyre futott be, csak érdekességként a szakmában igen népszerű fingós Alexey Lesukov mögé. Elméletileg Finnország volt Jenő fő versenye idén, ehhez képest a tizedik hely elsőre nem hangzik túl jól, de a mezőny mindenképpen erősebb volt a vártnál. Éppen ezért a top 10 mindenképpen siker - a fő kérdés az, hogyan folytatja.

 

Eredménylista:

1. William Bonac
2. Roelly Winklaar
3. Cedric McMillan
4. Ronny Rockel
5. Robert Piotrkowicz
6. Ratislav Solar
7. Tomas Kaspar
8. Roman Fritz
9. Alexey Lesukov
10. Kiss Jenő
11. Alexander Fedorov
12. Marek Olejniczak
13. Jerry Ossi
14. Anwar Elsayed
15. Dalibor Hayek
16. Zack Khan
17. Timo Honkala
17. Mario Van Steenberghe

 

Második kihívás Kiss Jenővel a jobb szélenTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
60 kap. 
 / 4.9
 
3 790 Ft
2,27 kg 
 / 4.7
 
14 990 Ft
4 kg 
 / 4.5
 
13 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Tomai József
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Tomai József
Superbody 2011Csorba Ádám
Superbody 2011Csorba Ádám
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
INBA Európa-bajnokság 2012
INBA Európa-bajnokság 2012
Red Rock Reality 14.
Red Rock Reality 14.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....