Logo
 

Bonac mindent visz!

2015. 10. 25.
William Bonac nyerte a Dayana Cadeau Pro-t is, ráadásul nem akármilyen ellenfelek mellett, ahol még egy meglepetés Team Scitec tag is felbukkant!

 

 

William Bonac óriási lendületben van: a Mr. Olympia utáni versenyeken az "O"-n még top hatos Roelly Winklaar-t is sikerült maga mögé utasítania. Ráadásul a Dayana Cadeau Pro-n már idei második győzelmét húzta be, és ezzel rárabolt még egy Olympia kvalifikációra (amit már korábban bebiztosított), így mindenki másnak csak néhány pont jutott vigaszdíjul. Mindezt ráadásul lehengerlő fölénnyel tette az egyébként meglehetősen durva mezőnyben.

Lukas Osladil még mindig romszáraz, és nagyon úgy néz ki, hogy mire a színpadra szólították, már megtalálta legalább a póznadrágját. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy azóta visel-e ruhát, de valószínűnek tűnik, hogy igen, különben már biztosan híre ment volna, hogy egy félelmetes cseh a szélben lengedező farokkal jár kifliért és tejfölért a közértbe. Némi jóindulattal felfoghatjuk tehát a legutóbbi pucér fotót egyszeri botlásnak, és remélhetjük, hogy abból nem lesz több, csak olyan kőkemény formából, mint amit ma is mutatott.

Amivel még Ronny Rockel-t is maga mögé utasította. A német becsületére meg kell jegyezni, hogy óriási harc volt köztük a második helyért, de végül Osladil kondíciója túl sok volt, hiába Rockel masszív és kerek izomzata. Mindenesetre azt bebizonyította, hogy mindenféle cukorbetegségek vele nem packázhatnak, és még úgy is a legjobbak között a helye, hogy jelentős hendikeppel indul. Biztosan maradt még néhány jó éve, pedig már három születésnapja volt a negyvenedik óta, és azokat minden bizonnyal az IFBB élmezőnyében fogja eltölteni.

A meglepetés nevező pedig Brandon Curry volt, aki a Team Scitec egyik népszerű tagja. Főleg azok körében, akik kedvelik a testépítésben az esztétikus irányvonalat, Curry ugyanis ilyen téren az egyik legjobb adottságokkal rendelkezik a profi mezőnyben. A gond csak az, hogy ezekkel az adottságokkal nem igazán tud élni. Elképzelhetőnek tűnik, hogy nem tájékoztatták az IFBB sztenderdjeirlő megfelelően, bár nem valószínű, hogy mostanáig nem szembesült a realitással, mégis sikerült ismét formán kívül megjelennie a versenyen. Ráadásul nem csak top versenyzők kerültek elé, mert ezen a hétvégén kénytelen volt beérni a hatodik hellyel. Ez tisztességes eredmény lehetne, ha Curry nem volna képes ennél nagyságrendekkel többre. Ingyen Olympia kvalifikáció tehát nem jutott neki, de még csak pontok sem, pedig nem kétséges, hogy ezeket vette célba a mostani hétvégén.

A 4-5. helyek sorsát a felkészültség döntöte el Rafael Jaramillo és Kenneth Jackson között az előbbi javára. Hiába jobbak Jackson adottságai izomformák és struktúra tekintetében, kondícióban Jaramillo talán az egész verseny legjobbja volt, ami most egy negyedik helyet ért neki. És egyebek között azt, hogy meg tudta verni a sport egyik legnagyobb tehetségének tartott Curry-t is.


Eredménylista:

1. William Bonac
2. Lukas Osladil
3. Ronny Rockel
4. Rafael Jaramillo
5. Kenneth Jackson
6. Brandon Curry
7. Lloyd Dollar
8. Gian Enrico Pica
9. Timo Honkala

 

William Bonac

 

Lukas Osladil

 

Ronny Rockel

 

Rafael Jaramillo

 

Kenneth Jackson

 

Brandon Curry

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
1,8 kg 
 / 4.5
30%   19 890 Ft  
13 990 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
0,908 kg 
 / 4.8
 
7 875 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Inferno Trófea 2007
Kezdő +80kg
Tóth Péter
Inferno Trófea 2007 Kezdő +80kg Tóth Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #13.
BB.Tv Episode #13.
Red Rock Reality 15.
Red Rock Reality 15.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....