Logo
 

Bonac nem simán nyert, Kiss Jenő újra színpadon!

2016. 10. 09.
William Bonac persze megnyerte a Nordic Pro-t, ez már előzetesen sem volt kérdés, viszont a vártnál jóval keményebben meg kellett dolgoznia a címért!

 

 

William Bonac az elmúlt néhány hétben már a profi testépítés legjobbjai között is bebetonozta a helyét: az ötödik hely a Mr. Olympia-n és a Prága Pro győzelem igazi nagyágyúk ellen aligha lehet véletlen. Így a Nordic Pro abszolút favoritjának számított, hiszen rajta kívül egyetlen igazi top versenyző sem volt az indulólistán. Ehhez képest nem tudott tökéletes pontszámmal nyerni, amit főleg annak köszönhet, hogy ezúttal nem volt 100%-os formában, de végül meglett a cím. Persze az Olympia kvalifikációja már többszörösen is megvan, de egyrészt mindig jó top versenyzőket látni a színpadon, másrészt egyáltalán nem baj, ha elvesz néhány kvalifikációs lehetőséget, ha ugyanis nehezebb bejutni, akkor nagyobb lesz a verseny presztízse is.

Lukas Osladil tudta megszorítani a hollandot, aki ezúttal gyakorlatilag csúcsformát hozott, amivel akár az Olympián is foghatott volna egy helyezést. Akkor nem jött össze, most viszont begyűjtött egy jó adag kvalifikációs pontot, és megmutatta magát jó formában egy jó versenyen - ez még Finnországból is használ egy versenyző megítélésének.

Harmadik lett a korábban már BB.Tv-ben is feltűnő Petar Klancir. Remek formát hozott, amivel odaért a dobogóra, és szintén zsebre tehetett néhány értékes kvalifikációs pontot - ez akár egy nagyon jó év ígéretes kezdete is lehet számára.

Az egyetlen amerikai, Brad Rowe csak hatodik lett, a brutális tömegű orosz, Alex Fedorov pedig hetedik. A kondíció egyértelműen hiányzott mindkettőjüknél, de ezzel aligha ért véget az évük, így a következő hetekben minden bizonnyal igyekeznek majd visszavágni, és felkapaszkodni a top 3-ba.

Kiss Jenő is elindult, bár erről előzetesen még a szervezők sem tudtak - legalábbis az indulólistára biztosan nem írták fel. Viszont újra nekifutott, miután a Prága Pro-t apróbb egészségügyi anomáliák miatt kihagyni kényszerült. Az átütő siker elmaradt, tizenegyedik lett, de mindenképpen esélyes a hétvége legtökösebbje különdíjra, hiszen alig egy hét után máris újra színpadon van. A következő hetekben pedig akár még javítani is lesz lehetősége, az európai versenyeknek ugyanis még nincs vége.

Eredménylista:

1. William Bonac
2. Lukas Osladil
3. Petar Klancir
4. Tomas Kaspar
5. Abdelaziz Jellali
6. Brad Rowe
7. Alexander Fedorov
8. Arkadii Velichko
9. Dalibor Hajek
10. Sandro Hofer
11. Kiss Jenő
12. Sergei Zebald

 

William Bonac

 

Lukas Osladil

 

Petar Klancir

 

Kiss Jenő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
3,08 kg 
 / 4.9
 
17 990 Ft
120 kap. 
 / 4.8
 
2 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Bihaæ Open 2007
Sašo Petek
Bihaæ Open 2007 Sašo Petek
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
KATHI BÉLA MEGMONDJA A TUTIT!
KATHI BÉLA MEGMONDJA A TUTIT!
Vastestvérek - Team Scitec Magyarország!
Vastestvérek - Team Scitec Magyarország!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....