Logo
 

Bonac nyerte a döntetleneket

2014. 08. 03.
William Bonac végre megcsinálta, ami már az év eleje óta érett: begyűjtötte a győzelmet a Golden State Championship-en!

 

 

William Bonac az év elején fantasztikus formában versenyzett, de nem jött ki neki a lépés, és mindig olyan mezőnybe került, ahol - ha kevéssel is - de lemaradt az első helyről és az azzal járó Mr. Olympia kvalifikációról. Ezúttal kevésbé volt penge formában, mint az Ausztrál Grand Prix-n, ezért távolról sem volt sima a győzelme, de a következő megálló számára minden bizonnyal az Olympia lesz, a következő 7 hét pedig szinte biztosan elég lesz ahhoz ,hogy ismét csúcsformába kerüljön.

Essa Obaid és Manuel Romero harca még szorosabbnak bizonyult: a zsűrizéskor még Romero állt jobban, de a döntőben Essa kiegyenlített, és végül a döntetlen feloldása után az arab tarthatta meg a második helyet. Essa örülhet tehát jobban, még ha győzni is jött, mert a pontgyűjtéssel jól halad, ezért egyáltalán nem kizárt, hogy akkor is indulhat az "O"-n, ha a következő hetekben sem sikerül behúznia egy első helyet. Romero pedig elégedett lehet magával ,mert bár végül a harmadik helyre szorult, megmutatta, hogy nemcsak a tehetsége van meg a jó szerepléshez, hanem valóban számolni kell vele, ugyanis egyértelműen kezd beérni a fizikuma, aminek akár már a közeli jövőben látványos eredményei lehetnek.

Mohammad Bannout azzal együtt lett negyedik, hogy a bevallott szintolos múltja után most újra gyanús deltaizmokkal lépett színpadra. Persze a felkészültsége megkérdőjelezhetetlen; főleg a brutális kondíciójának és a tömegének köszönheti a negyedik helyet, de a strukturális adottságai miatt az első hely dolgába nem tudott beleszólni.

Jojo Ntiforo is hasonló csónakban evez, leszámítva a szintolos múltat: ismét sikerült azt a sziklakemény, száraz formát hoznia, amit idén már többször megmutatott, de arányokban nem tudta felvenni a versenyt a dobogósokkal, így bár kizárólag a felkészültséget tekintve oda is kerülhetett volna, és a negyedik helyről is csak egy hajszállal maradt le, végül be kellett érnie az ötödikkel.

An Nguyen lett a hatodik, aki ezúttal a kondíció helyett úgy tűnik, a tömeg illúziójának keltésére koncentrált. Ez be is jött - már amennyire bejöhet egy kisebb termetű testépítőnek -, ugyanis ahhoz elég szálkás volt, hogy a hatodik helyet elcsípje, és méretekben is eléggé ott volt a szeren ahhoz, hogy az őt követő hármas ne tudja lenyomni pusztán ezzel.

Akim Williams lett a hetedik ugyanis, aki már látványosan jobb formában volt, mint egy hónapja, még mindig nem tudott olyan kondícióba kerülni, amivel igazán versenyképes lehetne. Nagy kár érte, ugyanis az arányai kiválóak és tömegben is a hétvégei legjobbjai szintjén állt, de mivel egy újoncról van szó, nem vitás, hogy még számtalan alkalma lesz bizonyítani, a potenciál pedig megvan benne.

Toney Freeman és Johnnie Jackson találkozása szintén izgalmas párharcot hozott, csak sajnálatos módon nem elöl küzdöttek, holott a mostanihoz hasonló mezőnyben papírforma szerint a győzelemért is mehetnének. Mindketten távol álltak az egyéni csúcsformájuktól, ami ezen a hétvégén nem volt elég, de így is egymásra találtak a pontozólapokon olyannyira, hogy a döntetlenek feloldása formulát ismét elő kellett venni. A számolgatás után pedig Toney nyert, a díja a nyolcadik hely lett, Johnnie pedig így végül a kilencedikre szorult.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Eredménylista

1. William Bonac
2. Essa Obaid
3. Manuel Romero
4. Mohammad Bannout
5. Jojo Ntiforo
6. An Nguyen
7. Akim Williams
8. Toney Freeman
9. Johnnie Jackson
10. Manuel Lomeli
11. Ray Arde
12. Kenneth Jackson
13. Santana Anderson
14. Brian Yersky

 

William Bonac

 

Essa Obaid

 

Manuel Romero

 

Mohammad Bannout

 

Jojo Ntiforo

 

An Nguyen

 

Akim Williams

 

Toney Freeman

 

Johnnie Jackson

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
1000 ml 
 / 4.4
 
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Skót Felföldi Játékok 2003
Póznadobás: Borzi Pisti, aki a tartást nyerte :)
Skót Felföldi Játékok 2003 Póznadobás: Borzi Pisti, aki a tartást nyerte :)
INBA - Naturál Testépítő & Fitness Országos Bajnokság és Nemzetközi Verseny - Tatabánya
INBA - Naturál Testépítő & Fitness Országos Bajnokság és Nemzetközi Verseny - Tatabánya
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Mu-py 7.
Mu-py 7.
BB.Tv Episode #113
BB.Tv Episode #113
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....