Logo
 

Bonac sokkoló győzelmet aratott Prágában!

2016. 10. 01.
William Bonac megdöbbentette a testépítő világot a Prága Pro-n: mindenkit lenyomott, így gyakorlatilag egyik napról a másikra az ötödikről az első helyre ugrott!

 

 

William Bonac alig néhány éve tűnt fel a profik között, de azonnal le tudta tenni a névjegyét a legjobbak között. bár a nagyobb versenyeken időnként sokak szerint igazságtalanul gyenge helyeket hozott. Úgy tűnik, ennek vége: a Mr. Olympia-n ötödik lett, a Prága Pro-n pedig mindenkit legyőzött, ami főként annak tükrében érdekes, hogy két napja ugyanebben a mezőnyben még ötödik volt. A testépítésben tényleg bármi megtörténhet, különösen olyan extrém körülmények között, mint amikor a Kuwait Pro és a prágai verseny között alig 48 óra telik el.

A versenyzők minden bizonnyal az idő nagyobb részében azt sem tudták, hol vannak, és Bonac-nek jött ki a lépés a legjobban, ugyanis lényegében csúcsformában tudott lenni, miközben mindenki más kisebb-nagyobb problémákkal küzdött.

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ismét meg tudta előzni a 2008-as Olympia bajnok Dexter Jackson-t, de ezúttal a győzelemhez még több kellett volna. A mezőny többségével egyetemben némileg vizesebb formával állt színpadra a kelleténél - ez a repülés áldatlan hatása. Azt is meg kell jegyezni, hogy a top helyezettek közül számára a legkevésbé kínos kikapni Bonac-től, mert az "O"-n is pariban voltak, és csak a döntőben sikerült bebiztosítania a negyedik helyet az egyiptominak; ráadásul kevesen is emlegették idén a Phil Heath trófonsztására esélyesek között.

A heti két verseny még a formaidőzítés mesterén, Dexter Jackson-on is kifogott. Ugyan csak egy nagyon vékony réteg víz jött fel rá, főleg az alsó testén, ez is elég volt, hogy a harmadik helyre szoruljon. Persze a dobogó még mindig megvan, és egyetlen verseny után aligha lehet számítani, hogy Bonac rendszeresen verni fogja, de "Big Ramy" továbbra is előtte maradt. Ez pedig nem jó hír a "Penge" számára, bár egyelőre nem kell túlságosan aggódnia, messzemenő következtetéseket levonni kettejükről korai lenne, ráadásul a karrierje kenyerének bőven megette már a legjavát.

Shawn Rhoden viszont lassan elkezdhet aggódni, ugyanis hiába lett második Phil mögött az Olympián, azóta egyik pofára esés követi a másikat. Könnyen lehet, hogy csak a gyakori repülés miatt nem tud összehozni egy rendes vízhajtást, de két hét alatt három gyenge szereplés nagyon rossz mérleg. Főleg annak, aki a koronára pályázik, ugyanis a sport királyát mindig borzasztóan nehéz letaszítani a trónról, így egy kihívónak mindig jó ajánlólevél, ha nem veri el minden héten, aki éppen arra jár.

Roelly Winklaar hozta a kötelező ötödik helyet, igaz a csütörtöki formát nem tudta átmenteni Kuwaitból, kissé kisimult. Lukas Osladil pedig közben diszkréten megelőzte Josh Lenartowicz-ot a hatodik helyért. Meg kell jegyezni, hogy Josh sem volt csúcsformában, Lukas viszont igen, így hiába a kisebb tömeg és a gyengébb struktúra, a cseh vitte el az utolsó döntős helyet.

 

Eredménylista:

1. William Bonac
2. Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay
3. Dexter Jackson
4. Shawn Rhoden
5. Roelly Winklaar
6. Lukas Osladil
7. Joshua Lenartowicz
8. Petar Klancir
9. Tomas Kaspar
10. Abdelaziz Jellali
11. Dalibor Hajek
12. Brandon Curry

 

William Bonac

 

Big Ramy

 

Dexter Jackson

 

Shawn Rhoden

 

Roelly Winklaar

 

Lukas Osladil

 

Josh Lenartowicz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
120 r.t. 
 / 4.9
 
2 365 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Strongman vs Bodybuilding Show 2007
Papp Zoltán
Strongman vs Bodybuilding Show 2007 Papp Zoltán
Luke Wood
Luke Wood
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
MU-PY - Vörös Zoli 4. rész
MU-PY - Vörös Zoli 4. rész
Palatinus Fitness nyílt nap - 2. rész!
Palatinus Fitness nyílt nap - 2. rész!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....