Logo
 

Branch megtartotta büszkeségét!

2015. 08. 29.
Branch Warren ismét győzelemmel kvalifikál a Mr. Olympia-ra, miután győzni tudott az Atlantic City Pro-n!

 

 

Branch Warren volt az Atlantic City Pro favoritja, és hozta is amit kellett. Brutális formában volt, rettenetes izomtömeggel és kondícióban is ott volt a szeren, még ha ezúttal nem is hozott 100%-ot. Persze ebben nincs semmi meglepő, hiszen a Mr. Olympia-ra tartalékolja a csúcsformát, ahova így sértetlen büszkeséggel mehet, miután idén is versenyt tudott nyerni. Persze nem ennyire egyszerű a helyzet, saját bevallása szerint ugyanis annyira nem követi a kvalifikáció szabályok alakulását, hogy sokáig azt hitte, a tavaszi szezonban hozott ezüstérmeivel kiérdemelte a meghívót, így talán azt sem tudta, hogy a helye így is szinte garantált.

Cedric McMillan hétvégéje közben egyáltalán nem alakult simán, ugyanis nagy sikerrel lemaradt a kötelező versenyzői eligazításról. Ezúttal viszont elintézték neki az indulást, így mégis színpadra léphetett a sport rajongóinak legnagyobb örömére. A Team Scitec szupersztárja kiváló formát hozott, és bár szemlátomást még van hely némi száradásra az Olympia-ig, egyáltalán nem könnyítette meg Branch dolgát. Persze ebben vastagon benne van, hogy strukturálisan az egyik legjobb az IFBB-ben, de hiába: ma a rettenetes izomtömeg győzött az arányosság felett, még ha csak egy-egy ponttal is a zsűrizéskor és a döntőben.

A harmadik helyezett némi meglepetésre Andrew Jemmott lett, aki szintén kiváló arányokkal rendelkezik. Szárazságban viszont nem volt az első kettő szintjén, így érdemben nem tudott beleszólni a harcba, ráadásul combban is viszonylag gyenge. Ennek ellenére bőven van potenciálja, az Atlantic City Pro-hoz hasonló kaliberű versenyeken akár a győzelemért is harcolhat a jövőben, ha megtalálja a kondíció biztos formuláját.

Robert Piotrkowicz végzett negyedikként, így elmondhatja magáról, hogy kitartó versenyzéssel ismét kiharcolt magának egy helyet az Olympián. Ráadásul a mostani indulás nélkül is bejutott volna, de a lengyel nem játszadozik, biztosra megy, és jól tudja, hogy a tengerentúli ismertségét is tovább építi minden egyes top helyezéssel. Ezúttal szemlátomást kissé bevizesedett, de az "O"-ra remélhetőleg összehozza a csúcsformát, és talán még a top tízes helyezések alakulásába is beleszólhat.

Stefan Havlik terve viszont nem jött be, ugyanis hiába a kőkeményen végigversenyzett nyár, nem tudott elég pontot összehozni az Olympia meghívóhoz. Ehhez a mostani hétvégén egy dobogós eredményre lett volna szüksége, és a harmadik helyre eséllyel pályázhatott volna, csakhogy szárazságban nem tudta azt hozni, amit az elmúlt hónapok során többször is mutatott. Kár érte, de azt megmutatta, hogy képes top helyeket hozni a kisebb versenyeken és akár kvalifikálni is, csak legközelebb még alaposabban kell kitervelnie a szezont.

 

Eredménylista:

1. Branch Warren
2. Cedric McMillan
3. Andrew Jemmott
4. Robert Piotrkowicz
5. Stefan Havlik
6. Nicholas Trigili
7. Kenneth Jackson
8. Henri Pierre Ano
9. Daniel Hawtin
10. Saiid Tejan Kamara
11. Jaime Atienza
12. Tom Jimenez
13. Malcolm Marshall

 

Branch Warren

 

Cedric McMillan

 

Andrew Jemmott

 

Robert Piotrkowicz

 

Stefan HavlikTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,93 kg 
 / 3.6
 
8 090 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2007
Toldi Zsuzsanna
Superbody 2007 Toldi Zsuzsanna
Superbody 2007
Molnár Péter
Superbody 2007 Molnár Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #91
BB.Tv Episode #91
Magyar Bajnokság 2001 - Elek Gábor
Magyar Bajnokság 2001 - Elek Gábor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....