Logo
 

Branch Warren visszatér?

2019. 03. 05.
A Texasi Titán visszatérésről beszél?

Branch Warren nemrégiben nyilatkozott arról, hogy éppen a felépülés fázisában van és hamarosan visszatér, top formában fogjuk látni. Úgy néz ki, egy közel-keleti szponzora van, mert a közel-keleti tápkieg piac fogyasztóinak üzenget, az azonban nem derült ki ebből, hogy szokott-e mágikus közel-keleti felkészítőtáborban tölteni hosszabb időt.

Hogy ez vajon a Mr. Olympia színpadára való visszatérést jelenti-e, arról kétségeink vannak.

Branchnek volt már második helye is 2008-ban, de úgy masszívan a Top 5 környékén tudott végezni, ami nem rossz azzal együtt, hogy se nem szimmetriabajnok, se nem sérülésmentes, legalábbis a soha-nem-szakadt-el-egy-izma-sem sportolói különdíjat biztosan nem fogja megkapni.

Azonban 2015 óta nem versenyzett, akkor hatodik lett az Olympián - ami határozott javulás a 2013-as fiaskóhoz képest, amikor csak 9. lett, csakhogy állítólag az a hatodik hely akkor egyfajta ajándék volt neki. (Amelyhez hasonlót láttunk már a történelem folyamán, pl. Jay Cutler utolsó versenyén.)

Innen meg felfelé már nem nagyon van út, hiszen szép lassan a sztenderd is változik, ráadásul a jó irányba, az eszétikum felé.

Úgyhogy itt visszatérés már nem lesz, de ez egy teljesen normális dolog, főleg hogy Branch inkább üzlettel foglalkozik azóta. Pl. van egy Wicked Cutz nevű beef jerky márkája - ugyan a szárított marhahús Magyarországon sosem lesz nagy szám, de ha lehetőségünk lesz, meg fogjuk kóstolni mert állítólag nagyon jó, bár ezért nem nagyon szeretnénk Amerikába utazni. Viszont ha te Amerikából olvasol minket, mindenléppen kóstold meg a kedvünkért!

 

 

 Te is segíthetsz!
A Texasi Titán visszatérésről beszél?
Kezdődik az Arnold Classic 2019 néhány órán belül; aki teheti, kövesse velünk élőben a Scitec Goldban, mindenki másnak itt az online közvetítés.
Termékajánló
%
3 kg 
 / 4.5
20%   14 990 Ft  
11 990 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
120 tab. 
 / 4.8
 
5 390 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104334 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
Nasser El Sonbaty
Nasser El Sonbaty
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BEK edzéstechnika - sétálós kitörés
BEK edzéstechnika - sétálós kitörés
BB.Tv Episode #78.
BB.Tv Episode #78.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....