Logo
 

Branch Warren visszatér?

2019. 03. 05.
A Texasi Titán visszatérésről beszél?

Branch Warren nemrégiben nyilatkozott arról, hogy éppen a felépülés fázisában van és hamarosan visszatér, top formában fogjuk látni. Úgy néz ki, egy közel-keleti szponzora van, mert a közel-keleti tápkieg piac fogyasztóinak üzenget, az azonban nem derült ki ebből, hogy szokott-e mágikus közel-keleti felkészítőtáborban tölteni hosszabb időt.

Hogy ez vajon a Mr. Olympia színpadára való visszatérést jelenti-e, arról kétségeink vannak.

Branchnek volt már második helye is 2008-ban, de úgy masszívan a Top 5 környékén tudott végezni, ami nem rossz azzal együtt, hogy se nem szimmetriabajnok, se nem sérülésmentes, legalábbis a soha-nem-szakadt-el-egy-izma-sem sportolói különdíjat biztosan nem fogja megkapni.

Azonban 2015 óta nem versenyzett, akkor hatodik lett az Olympián - ami határozott javulás a 2013-as fiaskóhoz képest, amikor csak 9. lett, csakhogy állítólag az a hatodik hely akkor egyfajta ajándék volt neki. (Amelyhez hasonlót láttunk már a történelem folyamán, pl. Jay Cutler utolsó versenyén.)

Innen meg felfelé már nem nagyon van út, hiszen szép lassan a sztenderd is változik, ráadásul a jó irányba, az eszétikum felé.

Úgyhogy itt visszatérés már nem lesz, de ez egy teljesen normális dolog, főleg hogy Branch inkább üzlettel foglalkozik azóta. Pl. van egy Wicked Cutz nevű beef jerky márkája - ugyan a szárított marhahús Magyarországon sosem lesz nagy szám, de ha lehetőségünk lesz, meg fogjuk kóstolni mert állítólag nagyon jó, bár ezért nem nagyon szeretnénk Amerikába utazni. Viszont ha te Amerikából olvasol minket, mindenléppen kóstold meg a kedvünkért!

 

 

 Ez nem akciófilm, nem vicc, nem túlzás: megtörtént!
Óriási kockázat, hogy nem jut be az Olympiára: Big Ramy 19-re húz lapot?
Mostanában megint felröppentek a pletykák Jay Cutler visszatérésének kapcsán, aminek az oka az, hogy állítólag nem csak jó formában is van, hanem egyre vastagabb.
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.9
 
6 990 Ft +300 pont
350 gr. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
%
500 tab. 
 / 4.8
34%   8 990 Ft  
5 940 Ft
510 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104349 fénykép található.
Kevin English
Kevin English
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tisza Kupa 2002
Tisza Kupa 2002
Tricepsznyújtás negatív padon - miért jobb  mint a vízszintes?
Tricepsznyújtás negatív padon - miért jobb mint a vízszintes?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....