Logo
 

Cedric győzelemmel kezdett!

2016. 02. 27.
Cedric McMillan elhozta az első helyet az idénynyitó Levrone Pro Classic-ról: 2016 végre a szimmetria éve lesz?

 

 

Cedric McMillan ezúttal át tudta menteni a színpadra a jó formát, amit a verseny előtt mutatott. Idén felpakolt némi izmot, és a kondíció terén is odatette magát, még ha lehetett is volna némileg szárazabb. Ez azonban már bőven elég volt ahhoz, hogy a kiváló arányai és izomformái érvényesüljenek, így gyakorlatilag a Team Scitec szupersztárjának szimmetriája nyerte a 2016-os Levrone Pro Classic-ot. Talán nem véletlen, hogy éppen ez a tulajdonság tette ismertté a névadót, Kevin Levrone-t is.

Josh Lenartowicz kisebb meglepetésre befutott a második helyen, ami komoly bravúr tőle, hiszen így megyelőzte az előzetes favorit Branch Warren-t. Josh ugyan Cedric-kel ellentétben biztosan nem a kiváló struktúrája miatt lett ismert, hanem a masszív izomzat és a brutális szárazság kombinációjával, de most már nincs kifogás; muszáj komolyan venni. Ebben a mezőnyben a második hely ugyanis talán még a tavalyi két győzelménél is nagyobb eredmény. A kérdés csak az, hogy mi lesz számára a következő lépcsőfok.

Branch Warren tehát a dobogó aljára szorult, hiszen egyértelműen azzal a céllal utazott a lengyel Gdansk-ba, hogy szerezze egy biztos Mr. Olympia kvalifikációt. Ez egyelőre csúszik, hiszen a győzelem ezúttal nem jött össze, hiába hozta a szokásos formát. A kondíció ezúttal nem volt elég, az övénél komplettebb - és főként kevesebb sérüléssel rendelkező - fizikumokat értékeltek ezúttal a bírók. Ezek után pedig Branch kevés eséllyel indul a harmadik Arnold Classic bajnoki címéért is jövő héten - a legfontosabb kérdés tehát, hogy mikor tud összeszedni egy kvalifikációt, miután bevallottan a pontrendszert nem tekintve komolyan vehető lehetségként.

Toney Freeman a negyedik helyet csípte el, és úgy tűnik, az idő vasfoga rá szinte nem is hat. Bár a combjai szemből némileg kevésbé voltak masszívak, mint amikor a csúcson volt, és a kondíciója sem volt 100%, egyik tekintetben sem maradt el messze. Összeségében tehát jó hétvégét zárt, és szerzett néhány értékes pontot az esetleges Olympia kvalifikációhoz - de minden bizonnyal az X-man is inkább egy győzelemre hajt.

 

Eredménylista:

1. Cedric McMillan
2. Joshua Lenartowicz
3. Branch Warren
4. Toney Freeman
5. Aleksei Shabunya
6. Johnnie Jackson
7. Michael Kefalianos
8. Ronny Rockel
9. Clarence DeVis
10. Vitaly Fateev
11. Marek Olejniczak
12. Dainius Barzinskas

 

Cedric McMillan


Joshua Lenartowicz


Branch Warren

Toney Freeman
Aleksei ShabunyaJohnnie JacksonMichael KefalianosRonny RockelTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
0,9 kg 
 / 4.9
 
6 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Magyar Bajnokság 2004
+95kg
Komáromi Lajos
Magyar Bajnokság 2004 +95kg Komáromi Lajos
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Scitec Fotózás 2007/III.
Scitec Fotózás 2007/III.
BB.Tv Episode #73.
BB.Tv Episode #73.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....