Logo
 

Cedric győzelme veszélyben

2015. 08. 15.
Cedric McMillan volt a Golden State Pro előzetes favoritja, de a zsűrizés után korántsem biztos, hogy meglesz neki az első hely!

 

Manuel Romero (balra) és Cedric McMlilan (jobbra)

 

Cedric McMillan a Scitec csapatának egyik oszopos figurája, az egyik legjobb arc a profi testépítők között. De hiába minden szimpátia, a Golden State Pro-n határozottan rossz formában lépett színpadra. Valószínűleg ezt már hetekre előre látták gurujával, Chris Aceto-val, ugyanis nem úgy néz ki, mint aki egyszerűen elszúrta az utolsó simításokat. Ennek ellenére megvan a sansza a győzelemre, garancia viszont nincs, ugyanis egyáltalán nincs meggyőző fölényben, sőt.

Manuel Romero ugyanis végre elért arra a szintre, ahol valóban esélyes lehet kisebb versenyek bajnoki címeire. Ráadásul szemlátomást kiváló formában érkezett, pengeéles kondícióval. Ezen a téren gyakorlatilag laposra veri Cedric-et. Struktúrában is ott van a szeren ráadásul, de az arányai még így sem olyan jók, mint a Scitec szupersztárjáé, és izom is férne rá még. Éppen ezért kétesélyes a verseny, de végül bármelyik érem lesz is az övé, mindenképpen elégedett lehet az eddigi fejlődésével, és garantáltan fogunk még róla hallani.

Kevin Jordan és Stefan Havlik bár a zsűrizés alapján valószínűleg benne lesz az első négyben, az első helyért küzdő páros viadalába aligha lehet beleszólásuk. Genetikai adottságok terén ugyanis nincsenek McMillan és Romero szintjén, mégis érdemes lesz figyelni rájuk, mert a jövőben - nem kell hozzá sok szerencse - bármelyikük eséllyel mehet a győzelemért kisebb versenyeken.

Robert Piotrokwicz felkészültségben ugyan ott van a szeren, de nem hozott 100%-os formát, így egyelőre nincs a mezőny legelejében. Mégis lehet esélye előlépni a döntőben, de az első hely és a garantált Mr. Olympia kvalifikáció ezen a hétvégén már elérhetetlen távolságba került.

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
100 tab. 
 / 4.7
20%   3 315 Ft  
2 650 Ft
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
%
1,8 kg 
 / 4.5
30%   19 890 Ft  
13 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2008Nagy András
Superbody 2008Nagy András
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Női Testépítés - Backstage
Női Testépítés - Backstage
Muscleworld 3 előzetes
Muscleworld 3 előzetes
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....