Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Cedric hozza végre, amit kell?

2015. 08. 12.
Újabb IFBB profi győzelem érik a Team Scitec-nek: a Golden State Pro favoritja Cedric McMillan, és van egy meglepetéscsomag Kuwaitból!

 

 

Cedric McMillan évadja minden volt, csak ideális nem: az évadnyitó Arnold Classic óta többé-kevésbé folyamatosan formában van, de mostanáig nem tudta egy első hellyel bebetonozni a Mr. Olympia kvalifikációját. Most viszont nyilvánvalóan ez a célja, a Golden State Pro mezőnyéből ugyanis messze Cedric a legnagyobb név, így csak rajta múlik, hogy felkészült-e megfelelően. Ha pedig már augusztusban versenyformában van, akkor szinte garantáltan ott lesz a nagy "O"-n.

Bár papírforma szerint senkinek nincs valós esélye borsot törni a Team Scitec klasszisának orra alá, de nem kétséges, hogy Robert Piotrkowicz mindent elkövet majd azért, hogy újabb profi bajnoki címet hozzon Európa keleti felébe. Persze ehhez még jobb formára lesz szüksége, mint amit múlt hétvégén mutatott, tökéletes időzítéssel. Adottságokban ugyanis klasszissal van elmaradva McMillantől, de van az a szárazságbeli különbség, amivel a lengyel kerülhet előrébb.

Manuel Romero pedig csendben felkészült újabb nyárra, miután az elmúlt néhány évet azzal töltötte, hogy lassan lépdelt előre a ranglétrán, idén talán végre odaérhet a legjobbak közé. Persze erre nincs garancia, de az biztos, hogy mostanáig folyamatosan fejlődött, tavaly pedig már összehozott egy dobogós helyezést is, és az adottságai is megvannak ahhoz, hogy még jobb helyeket hozzon a kisebb versenyeken. Remélhetőleg tehát a mostani hétvégén végre beérik az IFBB egyik ígéretes tehetsége.

Mohamed Salama feltűnése az indulólistán meglehetősen furcsa, ugyanis ilyen névvel csupán egy madarat ismerünk, aki egyrészt óriási tehetségnek mutatkozott néhány éve, másrészt viszont közismert szintolhuszár. Mellesleg nincs arról információ, hogyan szerzett profi kártyát, de valószínűleg van olyan sportdiplomáció Kuwaitban, hogy egy négy évvel ezelőtt IFBB VB top ötre megkpahatta. Remélhetőleg a tehetségét azóta jobban kiaknázta, a szintol hadosztályból pedig végérvényesen visszavonult, és nem fog hányni az egész bírói kar az izomnak álcázott pacáktól, amit korábban a színpadon mutogatott. Ha ezt mindet megtette, veszélyes versenyző válhat belőle.

An Nguyen és Grigori Atoyan a korábbi években biztos helyet követelhetett volna magának a topon a mostani mezőnyben, azonban az utóbbi időben mindketten meglehetősen következetlenek voltak a formaidőzítéssel. Persze bármelyikük odaérhet a legjobbak közé, amire minden esélyük megvan, csakhogy ehhez olyan kondíciót kell hozniuk, amitől a szakma már elszokott az esetükben.


Indulólista:

Jon Anderson
Grigori Atoyan
Adorthus Cherry
Stefan Havlik
Kenneth Jackson
Kevin Jordan
Cedric McMlilan
An Nguyen
Robert Piotrkowicz
Manuel Romero
Mohamed Salama OlamaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Greg Kovacs
Greg Kovacs
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 16.
Red Rock Reality 16.
Jung Bea: nem bikini!
Jung Bea: nem bikini!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....