Logo
 

Cedric megcsinálta!

2015. 08. 16.
Cedric McMillan győzelme a Golden State Pro-n ugyan veszélyben forgott, de végül megcsinálta, így egyenes az út a Mr. Olympia-ig!

 

 

Cedric McMillan a verseny toronymagas esélyeseként utazott Kaliforniába, de végül kemény ellenállásba ütközött: Manuel Romero majdnem elvitte az orra elől a bajnoki címet. A döntőben némileg szárazabban lépett színpadra, és ez biztosan nem ártott az esélyeinek, de ezúttal nem az utolsó napokban elvégzett simításokba csúszott hiba; egyszerűen még nem volt formában. Minden bizonnyal Chris Aceto-val azt a tervet eszelték ki, hogy a kisebb versenyekre nem erőltetik a csúcsformát, hogy maradjon puskapor a Mr. Olympia-ra, de ez majdnem visszafelé sült el. Persze a tervükben volt ráció, hiszen bár kondícióban nyilvánvalóan nem volt a topon, az arányai és tömege végül elégnek bizonyult az első helyre.

Romero viszont mostanra kiválóan felhozta a felső testét, és miután az elmúlt években folyamatosan lépdelt felfelé a ranglétrán, végre megmutatta, hogy tud élni a potenciáljával, és valóban van keresnivalója a legjobbak között. Ugyan végül alulmaradt a Scitec kiválóságával szemben, de a felkészültségében nem volt hiba, még ha továbbra is vannak gyengéi. A háta például változatlanul gyenge pont, aminek valószínűleg nagy szerepe volt abban, hogy be kellett érnie a második hellyel. Ugyanakkor van oka elégedettségre, és már csak idő kérdése, hogy mikor húz be egy győzelmet, bebiztosítva a helyét az Olympián.

Stefan Havlik is kezdi megszilárdítani a helyét az élmezőnyben a ksiebb versenyeken, az elmúlt hónapokban már nem először csípett el top helyeket. Ennek ellenére van még dolga, ha győzelmekért akar harcolni, mert ezen a hétvégén - az egyébként kiváló mezőnyben - egy percig nem volt reális esélye arra, hogy feljebb küzdje magát.

Robert Piotrkowicz viszont küzdött, és előrébb is került, ugyanis a zsűrizéskor úgy tűnt, hogy meglehetősen stabilan áll az ötödik helyen. Mégis összehozta a negyediket, ami mindenképpen dicséretes, de ahhoz egyelőre kevés, hogy visszatérhessen az "O" színpadára. Jon Anderson pedig masszív tömeggel, brutális izomminőséggel és jó kondícióval az ötödik helyet tudta megcsípni. Főként azért nem került előrébb, mert szimmetriában messze le van maradva a legjobbak között, és ezen aligha fog tudni javítani, de annyi biztos, hogy az IFBB profik között van a helye.

 

Eredménylista:

1. Cedric McMillan
2. Manuel Romero
3. Stefan Havlik
4. Robert Piotrkowicz
5. Jon Anderson

 

Cedric McMillan

 

Manuel Romero

 

Stefan Havlik

 

Robert Piotrkowicz

 

Jon AndersonTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
390 gr. 
 / 4.8
 
5 890 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFSA Hungarian GP Szeged 2005
Darázs Ádám
IFSA Hungarian GP Szeged 2005 Darázs Ádám
MTBÉ 2005
Muscularity Round
Pörczi Péter
MTBÉ 2005 Muscularity Round Pörczi Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Eddie Abbew - Team Scitec Nutrition
Eddie Abbew - Team Scitec Nutrition
Professors Gym 2.
Professors Gym 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....