Logo
 

Cedric undort kelt

2014. 11. 09.
Cedric McMillan a mostani hétvégén, az aktuális versenydiétája elején bevállalt egy újabb vendégpózolást, és rögtön világos, hogy alakul a forma!

 

 

Cedric most is magával vitte a Superbody-n már bemutatott leopárdmintás öltözékét, és ami még fontosabb és egyben szomorú is: kiderült, hogy nem egy gyökér hangtechnikus rakta be a szabadpóza alá a Fűrész zenéjét, Cedric-nek magától sikerült kiválasztania azt. Ezzel az egyetlen gond, hogy az elmúlt négy évben a testépítő versenyek minden szintjén számtalanszor fel lett már használva, ettől pedig nemcsak egyszerűen elcsépelt lett: az eredetiség ilyen szintű hiánya egyes szakértőknél már-már undort vált ki.

 

 

Ettől függetlenül Cedric remek formában van, szemlátomást sikerült némi izmot felpakolnia az idei Arnold Classic óta, ahol egyébként már a győzelem is látótávolságon belülre került a Team Scitec legmasszívabb tagja számára. Jövőre tehát a célja az, hogy ez a győzelem meglegyen, és úgy tűnik, az eszközök adottak, hiszen tömegben egyértelműen fejlődött, az arányok és a szimmetria pedig soha nem volt nála kérdés. Marad tehát a kondíció, amivel eddigi profi karrierje során nem volt túlságosan konzisztens, de ideje még bőven van. Mellékesen arra sem árt majd odafigyelnie, hogy odaérjen a versenyzői eligazításra, mert az ilyesmivel is kissé hadilábon áll - katonaként nála ez már talán szakmai ártalom.

Ha viszont a szokásos banánhéjakon sem csúszik el, reális esélye lehet arra, hogy március elején megnyerje a testépítő sport második legnagyobb versenyét, és megszilárdítsa a helyét a legeslegjobbak között. Ami aztán egy előkelő helyezést érhet a Mr. Olympia-n is.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
Superbody 2012
Boros Dezső
Superbody 2012 Boros Dezső
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Tinédzser kategória
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Tinédzser kategória
A Mester itt járt!
A Mester itt járt!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....