Logo
 

Centopani visszakerült a játékba?

2015. 11. 24.
Evan Centopani sosem szeretett feltűnősködni, de az elmúlt bő egy évben a szokottnál is kevesebbet láttatta magát, és már a visszavonulását is pletykálni kezdték, de annak úgy néz ki, egyelőre nem jött el az ideje!

 

 

Evan Centopani a jövő óriási szupersztárjaként érkezett meg a profi ligába, ráadásul a nagyok között is jól indított. Csakhogy menet közben elfogyott a lendület, a drámai fejlődés a hosszú offszezonok ellenére kezdett elmaradni. Még azt is elismerte, hogy ennek van némi köze ahhoz, hogy szándékosan nem hajt ki magából mindent, mert nem érzi úgy, hogy annyit léphetne előre, amivel szintet léphetne a profik között.

Volt aztán egy megvillanása, amikor megmutatta, hogy még távolról sem adta fel a testépítést, és Oscar Ardon irányítása alatt akkor tényleg minden elkövetett az Arnold Classic győzelemért, de ez sem jött össze. Az idei - a vele szemben korábban támasztott elvárásokhoz mérten - szerény tavaszi szereplés után viszont eltűnt a színről, elveszítette több támogatóját, és csak elvétve jelent meg egy-egy videóval a saját oldalán, hogy tudjuk, még mindig él, és messze nincs élete legjobb formájában.

Azonban ma bejelentette, hogy visszatért az Universal Nutrion kötelékébe, akik támogatásával indította profi pályafutását, így remélhetőleg Evan-be visszatér a régi tűz. A mára elpárolgott hype hegyek és sok év várakozás után mindenképpen izgalmas lenne meglátni, mire képes az egyik legszerényebb profi versenyző, ha lehajtja a szemellenzőt, és összeszorított fogakkal megtesz a győzelemért mindent, amit lehetséges.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
510 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2007
Balázs Csaba
Superbody 2007 Balázs Csaba
Strongestman IIo.OB
Tatabánya 2005.4.9.
Kiss Tibor
Strongestman IIo.OB Tatabánya 2005.4.9. Kiss Tibor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #99
BB.Tv Episode #99
San Marino Pro 2000
San Marino Pro 2000
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....