Logo
 

Chicago is új bajnokot avat?

2015. 07. 02.
Az indulók listája alapján a Chicago Pro is új nevek felkapaszkodásának és remélhetőleg új sztárok születésének színhelye lesz, annak megfelelően ahogy az idei nyári szezon alakult.

 

 

Fred Smalls személyében éppen most avatott az IFBB egy új profi bajnokot, és nagyon úgy néz ki, hogy a Chicago Pro története is ez lehet. Azonban ezúttal még kevésbé tűnik egyértelműnek a felállás, mint akkor. A mezőny rögtön három komoly bajnokaspiránssal szolgál, és potenciálisan másoknak is lehet beleszólása a csatájukba.

Jon Delarosa talán a legnagyobb favorit, akire sokan a modern kori Shawn Ray-ként tekintenek. Szokás elfelejteni azonban, hogy a legendás státusza ellenére Shawn hosszú és eredményes karrierje alatt csak kétszer tudott profiként győzni - remélhetőleg Jonnak ennél jobban jön ki a lépés. A felkészülési fotók alapján minden esélye megvan arra, hogy meglegyen neki az első, de a formaidőzítésben mostanáig nem volt annyira következetes, hogy előre ki lehessen kiáltani győztesnek.

Michael Lockett ugyanakkor szintén ígéretes tehetség, aki első profi megmérettetésén kapásból második tudott lenni. Ez komoly fegyvertény, de nem garantál semmit, Michael ugyanis hírhedten fogalmatlan volt ami a testépítő életmódot illeti, így még ha azóta meg is tanulta, amit kellett, versenyfelkészülési tapasztalatban nem bővelkedik, ez pedig ellene dolgozhat.

Akim Williams kiváló formával asszisztált Fred Smalls győzelméhez néhány hete, és minden bizonnyal esze ágában sincs megint más sikeréhez nyújtani a kemény ellenfelet. Akkor rettenetes izomtöemget mutatott, és ha azóta sikerült kiéleznie a kondíciót, akkor abszolút esélyes lehet. Ez ugyan mostanáig problémás volt számára, de óriási lehetőség áll előtte a régóta sóvárgott profi bajnoki cím megszerzésére, talán ez megadja neki azt a motivációt, amivel megoldja ezt a visszatérő problémát.

Brad Rowe és Jeff Long is olyan nevek, akiktől előbb-utóbb várható valamilyen nagy dobás. Főleg Brad érdemelte ki eddig a közönség bizalmát, ugyanis hiába a kevésbé kiváló genetika, mutatott már romszáraz fizikumot, míg Jeff-nek ez rendszerint gondot okoz. Ettől függetlenül mindketten veszélyesek lehet a top helyezésekre, sőt, egy olyan hétvégén, mint a chicagoi, még az első helyre is lehet esélye bárkinek.

 

Indulólista:

Jonathan Delarosa
Mike Dragna
Michael Ely
Timmy Gaillard
Renaldo Gairy
Marshel Herman
Kevin Jordan
Michael Lockett
Jeff Long
Brad Rowe
Akim Williams
Keith Williams
Eboni WilsonTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
4 kg 
 / 4.8
9%   22 990 Ft  
20 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Németh István, Dennis James
Németh István, Dennis James
Testépítő Találkozó 1981
BKV pálya
Testépítő Találkozó 1981 BKV pálya
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Hol edz Vörös Zoli?
Hol edz Vörös Zoli?
Köredzés 1.
Köredzés 1.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....