Logo
 

Compton a címért készül!

2016. 02. 01.
Justin Compton nem viccelt, amikor azt mondta, hogy meg akarja nyerni az Arnold Classic-ot: nagyon úgy néz ki, az ellenfelektől függetlenül jó eséllyel indul!

 

 

Justin Compton az IFBB legnagyobb fiatal reménysége, aki előtt minden bizonnyal fényes profi karrier áll. Még csak 27 éves, de már két évvel ezelőtt behúzta első profi győzelmét, tavaly dobogós lett az Arnold Classic-on, miközben csak két korábbi bajnok előzte meg.

Mindeközben ráadásul hatalmasat fejlődött, rengeteg izmot pakolt fel és kondícióban is ott volt a szeren - igaz, tavaly sok kritikát kapott, amiért a színpadon - szakkifejezéssel élve - "beles" volt. Ez remélhetőleg csak némi rosszul időzített és megválasztott kaja okozta baleset volt, ugyanis ettől eltekintve a fizikuma lenyűgöző: széles vállak, keskeny derék, hatalmas méretek.

Ráadásul a legutóbbi kép azt bizonyítja, hogy nem hiába hagyta ki az őszi szezont, ugyanis sikerült izmot felszednie bőven, és izomkerekség szempontjából sem érheti szó a ház elejét. Justin nemcsak úgy néz ki, mint aki éppen szétrobbanni készül, hanem minden keredik, ami fizikailag kerekedésre képes - ez pedig nagy dolog a kiváló struktúra és a viszonylag magas termet mellett.

Ha Compton hozza a szárazságot a színpadon, bárkinek ellenfele lehet a március eleji Arnoldon, annak ellenére, hogy Kai Greene, akit a szakma a világ második legjobb testépítőjének tart is indulni fog a versenyen, és egyértelmű, hogy a "Predátor" a győzelemre pályázik.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,5 lit. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
120 gr. 
 / 2.7
 
3 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Magyar Bajnokság 2003
-87,5kg
Remzső, Berkes, Kokovai
Magyar Bajnokság 2003 -87,5kg Remzső, Berkes, Kokovai
Komphúzás Rekord
Nick Árpád
Komphúzás Rekord Nick Árpád
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #6.
BB.Tv Episode #6.
Magyar Bajnokság 2001 - Bara Róbert
Magyar Bajnokság 2001 - Bara Róbert
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....