Logo
 

Compton az Arnold Ázsia esélyese!

2016. 07. 09.
Véglegesítve lett az Arnold Classic Ázsia indulóinak listája, így máris indul a spekuláció a nyár végi versennyel kapcsolatban.

 

 

Az Arnold Classic-nak már évtizedes hagyománya, hogy meghívásos rendszerben működik, így a legtöbb profi versennyel ellentétben már jóval előre kikerül a végleges indulólista, nem csak az utolsó héten, a nevezés lezárásakor. Így az Arnold Classic Ázsia listája is végleges már, holott a verseny maga csak nyár végén, augusztus 20-án kerül megrendezésre.

A favoritjalőzetesen Justin Compton lehet, aki kora tavasszal igen erős szerepléssel bizonyította, hogy a tavalyi beles kinézet csak egyszeri kisiklás volt. Egyébként kifejezetten jól áll a Mr. Olympia kvalifikációs pontversenyben is, így nem lenne feltétlenül szüksége az indulásra, de az első Olympia szereplését nyilván nem akarja a véletlenre bízni, így igyekszik azt egy győzelemmel bebetonozni - arról nem beszélve, hogy egy Arnold bajnoki cím jól mutat a serleggyűjteményben.

A legfőbb kihívója Lionel Beyeke lehet, de persze csak akkor, ha sikerül épkézláb kondíciót hoznia a versenyre. Az idei szerpelése biztató előjel lehetne, de sajnos a francia leginkább azzal vált hírhedtté az elmúlt években, hogy a kiváló genetikai adottságai mellett megbízhatatla és lusta is.

Brandon Curry és Fouad Abiad képviseli majd a Team Scitec-et a színpadon, és még a győzelem ügyébe is lehet beleszólásuk, még ha erre előzetesen kicsi is az esély. Mellesleg a kvalifikáció ügyében egyelőre egyikük sem áll túl biztatóan, így egy első hely jól jönne mindkettejüknek.

Indulólista:

Justin Compton
Fouad Abiad
Lionel Beyeke
Brandon Curry
Jon De La Rosa
Fred Smalls
Clarence De Vis
Alexander Fedorov
Roman Fritz
Andrew Hudson
Michael Kefalianos
Lukas Wyler
Akim Williams
Paulo AlmeidaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
100 kap. 
 / 4.6
 
4 190 Ft
100 kap. 
 / 5.0
 
2 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
90 kap. 
 / 4.9
 
2 450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2005
Varga Attila
Superbody 2005 Varga Attila
Gárgyán Rita
Gárgyán Rita
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Strongman vs Bodybuilding Show 7.
Strongman vs Bodybuilding Show 7.
Tonhalkrém
Tonhalkrém
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....