Logo
 

Compton végre nyer egy Arnoldot?

2016. 08. 19.
Justin Compton-nak már évek óta érik egy Arnold Classic győzelem, bár mostanáig mindig lecsúszott róla, az Arnold Classic Ázsián fordulhat a kocka.

 

A szervező csapatban senkinek nem tűnt fel, hogy a jövő évi logót használják a plakáton.

 

Justin Compton tavaly és idén is az eredeti, amerikai Arnold Classic esélyesének volt kikiáltva, de mindkét alkalommal csak a harmadik helyre tudott odaérni. Idén már a forma is elég meggyőző volt, de nem jött ki a lépés, Kai Greene nevezése és a Team Scitec-es Cedric McMillan meglepetés bomba formája becsukta előtte a kaput. Éppen ezért a Mr. Olympia kvalifikációja sincs meg egyelőre, de még semmiről nem késett le. Egyrészt a kvalifikáció pontversenyben meglehetősen jól áll, másrészt Hong Kongban kiváló alkalma lesz megszerezni élete első Arnold címét, és behúzni az első Arnold Classic Ázsiát, ugyanis papírforma szerint egyértelműen neki áll a zászló.

Lionel Beyeke azonban igyekszik majd átírni a sablon forgatókönyvet - legalábbis reméljük, hogy igyekszik. Adottságok alapján a francia ugyanis az egész IFBB egyik legjobbja, de az igyekezetet rendre kispórolja a felkészüléseiből, amiből aztán meglehetősen szánalmas kondícióval megspékelt színpadi forma szokott kerekedni. Remélhetőleg ezúttal nem így lesz, és végre kiderül, mire képes Beyeke, amikor igazán odateszi magát, és megdolgozik a helyezéseiért. A győzelem könnyedén benne van a pakliban.

Akim Williams is az első helyek egyikére vadászik, ugyanis határozottan lendületben van, amióta megnyerte a Tampa Pro-t. Ráadásul nemcsak lendeületben, hanem formában is van, igaz, nem annyira kiválóak az arányai, mint a fenti két ellenfelének. Mégis veszélyes lehet bármelyikükre, ugyanis Compton sem volt a következetesség szobra formaidőzítés terén, Beyeke esetében pedig ez a gondolat eleve fel sem merülhet.

Brandon Curry és Maxx Charles a Team Scitec képviseletében igyekszik majd felhajtani egy-egy előkelő helyezést. Csakhogy Brandon az elmúlt hónapokban nem nagyon villogott, Charles struktúrája pedig nem elég jó ahhoz, hogy itt beleszólhasson az első hely sorsába. Kettejüknél tehát a kondíción fog múlni minden, remélhetőleg hozni fogják, amit kell.


Indulólista:

Paulo Almeida
Lionel Beyeke
Maxx Charles
Justin Compton
Brandon Curry
Clarence DeVis
Roman Fritz
Andrew Hudson
Kevin Jordan
Michael Kefalianos
Fred Smalls
Akim Williams
Lukas WylerTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
500 gr. 
 / 4.5
 
4 190 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
90 tab. 
 / 4.9
 
2 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Tisza Kupa 2002
Versenyző testépítők
Földi, Kormány, Kokovai
Tisza Kupa 2002 Versenyző testépítők Földi, Kormány, Kokovai
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Drogmentes 2: Gönyű
Drogmentes 2: Gönyű
Body Fit Open - 3. rész
Body Fit Open - 3. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....