Logo
 

Compton visszavág Ausztráliában?

2016. 03. 18.
Az Ausztrál Arnold Classic favoritja a zsűrizés után Kai Greene, de Justin Compton az, aki hozta az elvárt masszív fejlődést!

 

 

Az Arnold Classic és az ausztrál Arnold között 2016-ban két hetes kihagyás volt. Így a versenyzőknek elméletben lehetősége volt alaposabban felkészülni, és korábban letudni az utazást, hogy ez minimálisan befolyásolja a színpadi formájukat. Úgy tűnik, ez nem is befolyásolt sokakat; a top versenyzők ismét brutális formát hoztak.

Kai Greene ismét összehozta a színpadra azt a gyilkos formát, amivel két hete egyhangúlag megnyerte a döntőt, és aminek köszönheti a harmadik Arnold bajnoki címét. Úgy tűnik, Kai-nak jót tesz, ha kisebb a nyomás: rendszerint a nagy versenyek utáni turnékon jobb formát tud hozni, mint egy Arnold Classic-on vagy Mr. Olympia-n. Egyelőre tehát abszolút favorit, és minden bizonnyal el is viszi a címet, de mivel a döntő egy teljes nap múlva lesz csak, addig még bármi megtörténhet.


Cedric McMillan is jól átmentette az Arnoldon látott formát Ausztráliába is, amire kevesen fogadtak volna. A Team Scitec kedvence mostanáig nem volt túl következetes a kondíciója tekintetében. Most viszont hozta azt, amit várni lehetett, mégis kemény meccsben van. Mégpedig nem az első helyért, ugyanis egyelőre Kai magabiztosan viszi a versenyt, hanem a másodikért is meg kell dolgoznia.


Justin Compton is összekapta magát ugyanis, így pedig könnyedén átlépte a hazai kedvencet, Josh Lenartowicz-ot, és beszállt a dobogós csatába. Még mindig nincs olyan romszáraz formában, mint 2014-ben, az első profi győzelmekor, viszont összességében kiválóan mutat a színpadon. Sokkal teltebb és szárazabb, mint két hete volt, így pedig méltó ellenfele egy csúcsformában lévő Cedric-nek. Minden bizonnyal kettejük helyezése még messze nincs eldöntve, és a verseny második fele, valamint a szabadpóz is komoly szerepet kaphat ebben.


Lenartowicz viszont nem csak azért csúszott hátrébb, mert Compton feljavult. Saját maga is rosszabb lett némileg, ironikus módon pont a hazai versenyén nem tudott csúcsformát hozni. Persze a különbség minimális, éppcsak nem ugyanolya éles a hátpózokban, mint két hete volt, ez azonban már bőven elég ahhoz, hogy labdába se tudjon rúgni a feljavult Justin mellett. Egyelőre tehát stabilan áll a negyedik helyen, testhosszal vezeti az üldözőbolyt.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   15 390 Ft  
14 620 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104360 fénykép található.
Saryn Muldrow
Saryn Muldrow
Mr. Olympia 2002 - Elődöntő
Mr. Olympia 2002 - Elődöntő
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Hol van Vörös Zoli?
Hol van Vörös Zoli?
BB.Tv Episode #98
BB.Tv Episode #98
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....