Logo
 

Csak Cedric nem megy?

2014. 08. 13.
Juan Morel, Hidetada Yamagishi és Dana Linn Bailey is a Mr. Olympia hétvégére készül, és egyelőre még nem rejtegetik, hogy alakul a forma!

 

 

Juan Morel karrierje legjobb évét tudhatja maga mögött, és erre a Mr. Olympia-n való szereplése teheti fel a koronát. Két évvel ezelőtt is sikerült egyszer versenyt nyernie, azaz nem idén kvalifikált először, de a debütálásra az "O"-n csak idén kerít sort, aminek el is jött az ideje. Bár a top hatba bejutni szinte lehetetlen vállalkozás számára, az első 10 hátsó fele nem elérhetetlen, és szemlátomást mindent meg is tesz, hogy oda tudjon kerülni.

 

Hidetada Yamagishi a PBW Championships-en végre megmutatta, hogy a 212 fontos kategóriában is teljes értékű versenyző tud lenni, és most teljes gőzzel készül az Olympia Showdown-ra. Időbe telt amíg alkalmazkodott a limithez, de legutóbb végre minden összeállt a japánnak, így az Olympián akár a dobogóra is lehet esélye - még ha egy percig sem kétséges, hogy James "Flex" Lewis és a kategória többi nagyágyúja nem fogja megkönnyíteni a dolgát.

 

Dana Linn Bailey pedig hiába töltötte az év felét utazással, jelen pillanatban ez egyáltalán nem látszik rajta; sokkal inkább úgy fest, mint a Ms. Physique Olympia bajnok, aki készül megvédeni a címét. Persze a Physique kategória mezőnye szinte heti szinten duzzad egyre nagyobbra, és rengeteg a tehetséges versenyző, akik mind Dana babérjaira törnek, a bajnok mindenképpen jó eséllyel indulhat az újabb győzelemért.

 

Cedric McMillan pedig nem fog indulni az Olympián, de azért érdemes megemlíteni, hogy egyáltalán nem lett kisebb, miután hazament a Scitec Muscle Beach-ről, sőt még fotón is átjön, hogy egy meglehetősen masszív jelenséggé vált az elmúlt években.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
120 r.t. 
 / 4.9
 
2 365 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Strongman vs Bodybuilding Show 2007
Papp Zoltán
Strongman vs Bodybuilding Show 2007 Papp Zoltán
Luke Wood
Luke Wood
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Gerincmobilizálás
Gerincmobilizálás
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Csaba
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Csaba
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....