Logo
 

Curry-Cedric 1-2, Tóth Dani az elitben

2017. 11. 20.
Kettős győzelmet hozott Brandon Curry és Cedric McMillan a Team Scitec-nek, Tóth Dani a gigantikus mezőny első felébe jutott, és titokban egy új remény is feltűnt a Ferrigno Legacy-n.

 

 

Brandon Curry lehengerlő formával és nagy fölénnyel nyerte a Ferrigno Legacy-t Kaliforniában. Élete egyik legjobbját hozta, egyszerre volt nagyon éles és telt, amivel gyakran van gondja. Ugyan a lába még mindig kisebb a felső testénél, de nem szembeötlő a különbség, talán már csak fél számot kell hoznia rajta. A hátpózokban egyenesen fantasztikus, annak ellenére, hogy a karrierje elején ezért sok kritikát kapott.

 

Cedric McMillan húzta be a második helyet, így meglett a Team Scitec-nek a kettős győzelem. McMillan szintén kiváló formát hozott, de kondícióban elmaradt Curry-től és az egyéni legjobbjától is, ezért szorult a második helyre. Ezzel együtt a közepesen agyaroggyant magyar közönségkedvenc jó időszakban van, egyik jó verseny követi a másikat.

 

Josh Wade szerezte meg a harmadik helyet, méghozzá hatalmas csatában, mert a zsűrizéskor még Manuel Romero érezhette magát fél lábbal a dobogón. Wade kondíciója végül győzedelmeskedett, ugyanis ő nem rontotta el a döntőre. Talán a verseny legszárazabbja különdíjat is megkapná, ha lenne ilyen, de strukturális problémák miatt ennél valószínűleg nem sokkal van neki feljebb. Jól szerepelt, van oka örülni.

 

Jose Raymond vitte a negyedik helyet, aki ismét kipróbálta magát openben, még ha nem is hiszi, hogy lenne keresnivalója a nagyfiúk között. Megállta a helyét, és talán Wade-et meg is foghatta volna, ha csúcsformában van. Ez nem jött össze, és a combjai szemlátomást aszimmetrikusak és kissé el is fogytak. Ezzel együtt a rettenetes izomtömeg és a kondíció a helyén volt, de ha a lába nem javul, érdemes lehet fontolóra vennie a visszavonulást.

 

Manuel Romero az ötödik helyig csúszott vissza a döntőben, hiába volt dobogón még a zsűrizéskor. Kiváló testrészei vannak Milos Sarcev védencének, mégsem áll össze igazán a fizikuma, talán mert kissé derekas. A combjai egészen lenyűgözőek, a felső teste arányaiban még mindig kisebb, de látszik a fejlődés, és idővel felküzdheti magát legalább a kisebb versenyek bajnokesélyesének.

 

Tóth Dani tizenharmadik lett egy brutális mezőnyben, összesen huszonhat versenyzőből. Már az a tény, hogy bejutott a legjobb tizenötbe és helyezett lett, komoly fegyvertény az adott mezőny mellett, és olyanokkal vívhatott meg, mint a kilencedik helyezett Joseph Mackey, aki a verseny titkos sztárja.

 

A top tíz hátsó traktusa kevésbé izgalmas, mint a dobogósok csatája, ezért Mackey nem okozott akkora feltűnést, amekkorát megérdemelne. Kiváló és arányos fizikumot mutatott, olyan alapokkal rendelkezik, amire csodálatosan lehet építkezni. A kondíciója viszont alig közepesre sikerült, a pózolása pedig kifejezetten gyenge. Szemlátomást nem volt jól a színpadon, remegett és nehezen tartotta a pózokat, amit a kinézete nem indokolt, de talán némi extra gyakorlás önmagában is sokat javítana a helyzeten. A mostani produkció alapján egyáltalán nem lenne meglepő, ha már jövőre odaérne a kisebb versenyek esélyesei közé, és akár a Mr. Olympia-n is elindulhatna.

 

Eredménylista:

1. Brandon Curry
2. Cedric McMillan
3. Josh Wade
4. Jose Raymond
5. Manuel Romero
6. Renaldo Gairy
7. Victor Rea
8. Brad Rowe
9. Joseph Mackey
10. Branden Ray
11. An Nguyen
12. Bola Ojex
13. Tóth Dániel
14. Sulaiman Alterkait
15. Marek OlejniczakFlex Lewis mégsem vonul vissza, helyette 2020-ban visszatér open testépítőként.
Roelly Winklaar a zsűrizés alatt eltörte a lábát, mégis simán nyerte a Prága Pro-t.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nagyot csalódott a Mr. Olympia-n, és úgy döntött, változtat a háttérstábján.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 790 Ft  
14 050 Ft
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
4 990 Ft
80 gr. 
 / 4.6
 
490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104321 fénykép található.
Lee Labrada
Lee Labrada
Superbody 2011Czine Szilvia
Superbody 2011Czine Szilvia
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #39.
BB.Tv Episode #39.
BB.Tv Episode #99
BB.Tv Episode #99
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....