Logo
 

Curry lehet a favorit?

2015. 06. 04.
Folytatódik az IFBB profi versenysorozata a Toronto Pro-val, és úgy néz ki, a Team Scitec egyik tagjának esélye van a győzelemre!

 

 

Cedric McMillan ugyan bejelentette, hogy kihagyja a Toronto Pro-t, holott abszolút favorit lehetne, de a Scitec csapatának nem ő az egyetlen tagja.

Brandon Curry múlt hétvégén egy ötödik helyet tudott hozni a Brazil Arnold Classic-on, viszont az akkori mezőny klasszissal volt erősebb, mint amilyennek a torontói ígérkezik. Éppen ezért az elképesztő adottságaival és arányos fizikumával kinézhet neki egy jó eredmény. Ha pedig esetleg még száraz is lesz a mostani hétvégén, akkor aligha rúghat labdába bárki - csak az a gond, hogy általában nem száraz.

Fred Smalls persze örömmel tölti be a kihívó szerepét, de az IFBB szabadpózmestere genetikában nem veheti fel a versenyt Curry-vel. Éppen ezért az egyetlen esélye a győzelemre az lehet, hogy romszáraz kondíciót hoz, az adottságai ugyanis erősen behatárolják más területeken.

Johnnie Jackson pedig újra megjelenik a színen, de nála aztán tényleg nem tudni, hogy éppen mire lehet számítani tőle. Egy biztos: a combjait nem tudja felhozni, de azon kívül tényleg bármi megtörténhet. A kondícióval évekig viaskodott, mire megtalálta a biztos receptet, de negyven felett évről évre már nem működik minden alkalommal ugyanaz a módszer. Remélhetőleg ezúttal összehozza a formát, és hozzátesz valamit a hétvége izgalmaihoz, hiszen amikor formában van, a rettentő izomzatával gyakorlatilag bárkit legyőzhet, de erre egyáltalán nincs garancia.

 

Indulólista:

Santana Anderson
Henri Pierre Ano
Grigori Atoyan
Brandon Curry
Leon Eastman
Ibrahim Fahim
Renaldo Gairy
Marshel Herman
Johnnie Jackson
Frantz Michel Prevaly
Varinder Singh Ghuman
Fred Smalls
Iain ValliereTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 690 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
100 tab. 
 / 4.5
24%   1 990 Ft  
1 510 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Mátra Kupa 2003
Mátra Kupa 2003
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kiss Jenő a Kathlerben!
Kiss Jenő a Kathlerben!
BB.Tv Episode #76.
BB.Tv Episode #76.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....