Logo
 

Curry visszatért!?

2015. 06. 07.
Brandon Curry újabb profi győzelmet dobott hozzá profi versenyeredményeinek listájához a Toronto Pro-n!

 

 

Brandon Curry először két évvel ezelőtt tudott győzni azon a Brazil Arnold Classic-on, ahol alig egy hete még alig rúgott labdába: a foghíjas kondíciója miatt meg kellett elégednie egy vérszegény ötödik hellyel. Azóta sem változott nagyot a világ, ugyanis a Team Scitec versenyzője most sem hozott csúcsformát. Tudott ugyan javulni, de ennél már láttuk jobbnak, az első helyet és a Mr. Olympia kvalifikációt főleg annak köszönheti, hogy a Toronto Pro-n valamiért senkinek nem sikerült az formaidőzítés.

Balról: Smalls, Jackson, Curry, Fahim

Johnnie Jackson majdhogynem kivételt képez ez alól, de ahogy Einstein óta tudjuk, minden relatív. Magához képest ugyanis jó formát hozott, csahogy Johnnie szárazsággal nem nyert még versenyt. Annál inkább nyert már versenyt felső test tömeggel, és ennek köszönheti most is a második helyet. Ezzel ugyan lemaradt a biztos kvalifikációról, de egy esetleges meghívót a pontversenyben elég jól megalapozott.


Fred Smalls sem romszáraz formával került a dobogóra, bár a döntőre ezen a területen mindenképpen tudott javulni. A zsűrizéskor még nem volt egyértelmű a harmadik helye ugyanis, úgy tűnt, hogy komoly harcban áll érte Ibrahim Fahim-mal. Végül azért meglett a top három, ami számára reális eredmény az ellenfelekhez mérten. Csak azért lehet oka keseregni, mert egy a végletekig kiélezett formával a mostani hétvégén kompenzálhatta volna a genetikai hiányosságait, és megizzaszthatta olna Curry-t az első helyért. Fahim pedig elégedett lehet, mert hiába volt esélye jobb helyre, összességében nem gyakraon szokott ennyire elöl végezni.


Iain Valliere ötödik helye megmutatta, hogy a még mindig fiatal versenyző előtt elég komoly jövő állhat profiként. Pózolásban azonban még mindig nagyon gyenge, és összességében véve bőven van min javítani, de a jövőben érdemes lehet odafigyelni rá.

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
%
szett 
 / 5.0
32%   9 270 Ft  
6 340 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2012

Athletic 2 - 5. hely

Vajda Péter
Superbody 2012 Athletic 2 - 5. hely Vajda Péter
Superbody 2014
Superbody 2014
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Pengő Tamás
Magyar Bajnokság 2001 - Pengő Tamás
Debrecen Szuperkupa - 1
Debrecen Szuperkupa - 1
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....