Logo
 

Dallas új bajnokot avatott!

2015. 06. 21.
Fred Smalls korábban még nem nyert profi versenyt, de élete legjobb formájával ezt is sikerült összehoznia a hétvégi Europe Dallas-on!

 

 

Fred Smalls lett a Europa Dallas bajnoka, aki két héttel korábban, a Toronto Pro-n még meglehetősen középszerű formát hozott, mostanra viszont minden apró részletet sikerült összeraknia. Nem ajándékgyőzelmet kapott ugyanis - bár a kiváló szabadpózaira tekintettel azért sem lehetne hibáztatni a bírókat -, hanem élete legjobb formáját hozta. Száraz volt, arányos és masszív: akkor állt össze a fizikum, amikor kellett. Így tehát szerzett egy kvalifikációt a Mr. Olympia-ra, ahol szinte biztosan indulni is fog, addig pedig nyugodtan alhat, még ha az már nem is fér bele szeptemberig, hogy eleressze magát, addig nem kell többször színpadra lépnie.

Renaldo Gairy meglepetésszerűen került a második helyre. Szintén kiváló formát hozott, romszárazan lépett színpara, azonban nem volt valódi esélye a győzelemre, csak akkor rúgott volna labdába, ha Fred hibázik. Pózolásban és felső test tömegben nem tudott versenyre kelni vele, ezek pedig nem olyan apró különbségek, amik felett csak úgy szemet lehet hunyni, különösen, ha szárazságban is ugyanolyan szinten vannak.

Akim Williams jó szereplése kevésbé volt váratlan, szemlátomást sokat fejlődött. Tetőtől talpig rettenetesen izmos, és a hátpózokban úgy tűnt, hogy szárazságban is a legjobbak között van. Ugyanakkor szemből kevésbé tűnt kondícionáltnak, és a középrész is rontott az esztétikus megjelenésén. Mindenesetre azt megmutatta, hogy a kisebb versenyeken mindenképpen számolni kell vele, és szerzett néhány értékes pontot a kvalifikációs versenyben.

Jojo Ntiforo jó szereplése kevésbé meglepő, hiszen az elmúlt évben már többször láttatta, hogy képes jó formát és top ötös helyezéseket hozni. Ugyanakkor ahogy most is kiderült, a derékrésszel gondok vannak: a töltés nem jött össze egészen, így a verseny alatt veszített kissé az élességéből, és a bél is kiállt, ami sosem jó.

Szintén meglepetés Toney Freeman, a verseny korábbi többszörös bajnokának gyenge szereplése. Csak a nyolcadik helyre volt jó ugyanis, azonban az ő esetében a helyezéseket muszáj némileg relatívan kezelni. Az X-man is pontosan tudja, hogy 49 évesen már nem tud annyira versenyképes lenni a profi testépítők mezőnyében, mint akár csak öt évvel ezelőtt. Ugyanakkor távol áll attól, hogy szégyenkeznie kelljen a szereplései miatt. Mindenesetre úgy tűnik, győzelmekért már nem harcolhat, így adja magát a kérdés: meddig tudja motiválni kizárólag a részvétel?

 

Eredménylista:

1. Fred Smalls
2. Renaldo Gairy
3. Akim Williams
4. Jojo Ntiforo
5. Brad Rowe
6. An Nguyen
7. Stephen Frazier
8. Toney Freeman
9. Mark Byers
10. Adorthus Cherry

 

Fred Smalls

 

Renaldo Gairy
Akim Williams
Jojo Ntiforo


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
100 kap. 
 / 5.0
 
2 690 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
2 kg 
 / 4.4
 
11 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Body Fit Open - 3. rész
Body Fit Open - 3. rész
Csirkegolyó gyúrós módra - Body.Builder Gasztro Rovat 4. rész
Csirkegolyó gyúrós módra - Body.Builder Gasztro Rovat 4. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....