Logo
 

Dani és Jenő az elit mellé került

2014. 10. 04.
Kai Greene indulása kissé felborította az erőviszonyokat a top 5-ben a Prága Pro-n, Tóth Dani és Kiss Jenő pedig derekasan helytáll az évad egyik legerősebb versenyén!

 

 

Kai Greene az utolsó napokban ugyan nem szerepelt az indulólistán, de mégis ott van a színpadon, ami kissé váratlan volt. VIszont még ezzel együtt sem dőlt el biztosan, hogy hozzá kerül-e az első hely, ugyanis hiába veri a mezőnyt tömegben, akad kihívó.

Dennis Wolf szemlátomást csak a Mr. Olympia után jött lendületbe igazán, és a mostani hétvégén hozta élete eddigi legjobb formáját, amivel még a "Predátor" ellen is labdába rúghat. Persze még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, de nagy eséllyel ismét nagy riválisa, Shawn Rhoden elé kerülhet.

Aki pedig hozta ugyan a kötelezőt, de a zsűrizésben látottak alapján minden bizonnyal kénytelen lesz beérni a harmadik hellyel. Annak viszont örülhet, hogy bár szerdán még alulmaradt Dexter Jackson-nal szemben a Dubai Pro-n, a kihívások alapján szinte garantált, hogy most előtte fog végezni.

Dexter ugyanis a zsűrizés alatt bekerült egy olyan kihívásba, aminek egyértelműen nem volt köze a top 3-hoz, és bár szemlátomást az egyetlen komolyabb ellenfele a remek formát hozó Roelly Winklaar volt, miután a "Penge" fizikuma nyilvánvalóan sokkal egységesebb, valószínűtlen, hogy Roelly meg tudná előzni, hiába a nagyobb méretek.

Eközben Tóth Dani a második, Kiss Jenő pedig a harmadik kihívásba került be, ami alapján nagyjából be lehet lőni, hogy hol végezhetnek. Mindketten kiváló formában érkeztek a versenyre, és egyértelműen megállták a helyüket az egyébként elképesztő színvonalú mezőnyben, amely tény sokkal lényegesebb számukra a mostani hétvégén, mint maga a helyezés.

Utóbbi terén ugyanis nem számíthatnak látványos eredményre: Dani a kihívások alapján jelen pillanatban a 12-13. hely környékén, Jenő pedig valamivel mögötte - potenciálisan a top 15-ön kívül - tanyázik. Az esti döntőben pedig komoly előlépésre már nem számíthatnak, azonban a célt már most teljesítették: képesek a profi mezőny sűrűjében helyt állni, olyan nevek mellett, akik rendszeresen szerepelnek a Mr. Olympia-n, ezzel emlékeztetve minket, hogy talán még oda eljutni sem lehetetlen - idővel.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
0,9 kg 
 / 4.7
 
6 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Ironman 2007
Martin Kjellstrom
Ironman 2007 Martin Kjellstrom
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #8.
BB.Tv Episode #8.
BB.Tv Episode #13.
BB.Tv Episode #13.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....