Logo
 

Dani és Vivi készen áll

2015. 04. 29.
Tóth Dani és Oláh Vivien is versenyezni fog hétvégén; lesz miért szorítani az IFBB-ben!

 

 

Tóth Dani számára a Europa Orlando lesz a 2015-ös szezon első versenye, miután a FIBO szervezőcsapata nem tudta összehozni a show-t a világ legnagyobb fitneszexpóján. Ennek ellenére a napokban készült fotók alapján ott van a szeren, és nem tört meg a felkészülés lendülete. Ha ez a színpadon is realizálódik, akkor a mostani hétvégén elég jó sansza van elhozni egy újabb top helyezést.

Fouad Abiad eközben a győzelemre tör, méghozzá elég jó eséllyel. A Team Scitec üdvöskéje szintén a FIBO-n indította volna az évét, de kénytelen volt Orlandóig várni. Fouad az előzetes képek alapján élete formájában van; bár az izomtapadásai nem változtak meg, kondícióban jobb, mint bármikor volt a verseny előtt. Persze a szárazság megléte vagy hiánya csak a színpadon számít majd, de a kanadai jó alapokra építhet.

Eközben Marius Dohne azon munkálkodik, hogy ismét bajnoknak mondhassa magát az IFBB profi ligájában. Ez azonban semmilyen körülmények között nem gyerekjáték, másrészt pedig a korábbi veseproblémái aggodalomra adhatnak okot. Persze szemlátomást őt nem izgatja különösebben a téma, legalábbis nem annyira, hogy feladja az élsportot, és az egészsége megóvását helyezze előtérbe. Marius esetében már az is sikernek számít, ha nem nyírja ki magát a verseny körüli napokban, emellé pedig egy erős eredmény már tényleg csak a pont az i-n.

Alexander Fedorov és Michael Lockett két olyan név, amivel mindenképpen érdemes foglalkozni. Mindkettőjük be volt már harangozva a jövő Mr. Olympia-jaként, de ez inkább az orosz esetében volt jogos. Persze a genetiaki adottságai arányok szempontjából távolról sem tökéletesek, de egy ehhe zhasonló kisebb versenyen partiban lehet a top helyekért. Michael Lockett pedig mutáns szörnyként szerzett hírnevet, aki úgy lett izmos, hogy azt se tudta, fán vagy bokron terem a diéta. Azóta persze sikeresen megtanulta, és egyebek között ennek köszönhetően pakolt fel egy csomó izmot.

 

Oláh Vivi mindeközben a Pittsburgh Pro-n fog versenyezni a Figure kategóriában. Ráadásul nem csak versenyezni fog, hanem a mostani lesz élete első profi versenye, és szerkesztőségünk maximálisan bízik benne, hogy oda fog b@szni. Ugyan a Figure kategória sztenderjei gyakran még sötétebb ködbe burkolóznak, mint az Episode VII jövője, de lehet arra számítani, hogy Vivi fizikumát pozitívan értékelik majd a bírók, és egy tisztességes eredménnyel kezdheti építeni tengerentúli hírnevét.

 

Europa Orlando indulólista:

Fouad Abiad
Pablo Ayala Zayas
Alfonso Del Rio
Marius Dohne
Lloayd Dollar
Vitaliy Fateev
Alexander Fedorov
Michael Lockett
Nikitas Manolakas
Ryan Pateracki
Feras Saied
Tóth Dániel
Derek Upshaw
Iain Valliere

 

Pittsburgh Pro Figure:

Andrea Calhoun
Andrea Cantone
Rebecca Eger
Wendy Fortino
Allison Frahn
Vanessa Jacobs
Sophie Lagace
Julie Mayer
Monique Norval
Oláh Vivien
Megan Olson
Marie Ong-Allegro
Samantha Rioux
Rinnah Schmid
Diana Schnaidt
Rebecca Schubeck
Tamara Sedlack
Suni Sweeney
Christine WatsonTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
300 gr. 
 / 5.0
 
1 670 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
MESZ Páros OB 2005
Simon Zsolt, Torda Tibor
MESZ Páros OB 2005 Simon Zsolt, Torda Tibor
MLO Olimpia 2003
22-26 év; -85kg
Kékesi, Juracsek, Rózsahegyi, Tornadovszki
MLO Olimpia 2003 22-26 év; -85kg Kékesi, Juracsek, Rózsahegyi, Tornadovszki
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Ne igyál, inkább egyél
Ne igyál, inkább egyél
Red Rock Reality 23.
Red Rock Reality 23.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....