Logo
 

Derült égből Lenartovicz

2015. 11. 16.
Hatalmas meglepetésre Josh Lenartowicz lett a San Marino Pro bajnoka, megelőzve még a toronymagas favorit William Bonac-at is. Mindeközben Kiss Jenő örömtestépít!

 

 

Josh Lenartowicz Ausztráliából utazott el most a San Marino Pro-ra, de megérte, ugyanis behúzta élete első profi győzelmét, méghozzá úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva: derült égből villámcsapásként jött, látott és győzött. Mostanáig nem tudta igazán letenni a névjegyét a profi ligában, pedig 2013-ban nyerte el a státuszt már akkor szupernehézsúlyúként, és már kétszer is elindult az ausztrál profi versenyen, amit az idei évtől Arnold Classic-nak hívnak - átütő sikert viszont ott nem ért el. Most azonban berobbant a testépítés élvonalába, hiszen legyőzte a toronymagas esélyes William Bonac-et, aki igazából nem magas, de már a Mr. Olympia-n is a legjobbak közelébe került.

Persze Bonac-et sem kell félteni, hiszen számára tét nélküli volt a verseny. A 2016-os Olympia kvalifikációt már hetekkel korábban bebiztosította, így fejben már biztosan leeresztett némileg az olasz versenyre. A második helyet pedig így is simán vitte. Persze a büszkesége így kisebb csorbát szenvedhetett, de elégedetten várhatja az elkövetkező versenyeit, hiszen megszilárdította a helyét a csúcs közelében.

Ronny Rockel feljutott a dobogóra, de a hőn áhított győzelem nem jött össze. Mindenesetre a harmadik hellyel újabb pontokat zsebelt be, amivel a pontversnyben már egészen előkelő pozícióba juttatta magát ahhoz képest, hogy még mindig 2015-öt írunk. Ha így folytatja, könnyedén eljuthat a 2016-os "O"-ra is, sőt még az is bőven benne van a pakliban, hogy ezt egy első hellyel érdemelheti ki.

Robert Piotrkowicz a negyedik helyet csípte el, és ezzel tovább folytatja azt a sorozatot, amit idén már szinte bevett szokássá tett. Rendre top ötös helyeken végez a kisebb versenyeken, és így év végére ismét elcsíphet egy kvalifikációt az Olympiára. Persze "Protkó" nem fog nagy csodát tenni, az a veszély nem fenyegeti sem őt, sem pedig minket, hogy esetleg elvegye a címet Phil Heath-től. Viszont Kelet-Európából eljutni a testépítő sport legnagyobb színpadára megsüvegelendő teljesítmény, Robert pedig ezt már többször is megtette.

Kiss Jenő közben új szintre juttatta az örömtestépítés fogalmát. Ugyan a mostani hétvégén sem volt 100%-os formában, de nem csinált különösebb titkot abból, hogy gyakorlatilag nyaralni ment San Marino-ba. Ahhoz képest, hogy minden erejével igyekezett nem kinyírni magát a színpadra, a top tízes helye erős eredmény. Azért ha tényleg odab@sz, ahogy tavaly tette, talán még a döntő sem lett volna elérhetetlen távolságban. Viszont nem kell túl sokat akarni, ráadásul Jenő éve még nem ért véget, mert hátra van a Ferrigno Classic, ahol talán végre komolyan odateszi magát, és megmutatja, mire képes igazából.

 

Végeredmény:

1 Josh Lenartowicz
2. William Bonac
3. Ronny Rockel
4. Robert Piotrkowicz
5. Emiliano Delluomo
6. Marek Olejniczak
7. Petar Klancir
8. Tomas Kaspar
9. Kiss Jenő
10. Anwar Abdel Tawab El Sayed
11. Toni Gutierrez
12. Zaher Moukahal
13. Miha Zupan
14. Franco Mazzotta
15. Zoran Kolevski
16. Costantino Polesel
17. Fabrizio ZittucroTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
100 kap. 
 / 4.6
 
3 990 Ft
3,08 kg 
 / 4.9
 
17 690 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Muscularity Round
Atwood, Abbew, Vishnevskiy
Hungarian Pro 2004 Muscularity Round Atwood, Abbew, Vishnevskiy
Superbody 2010
Superbody 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Vörös Zoli - Kaposváron
Vörös Zoli - Kaposváron
BB.Tv 100
BB.Tv 100
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....