Logo
 

Dexter megint nyerni fog?

2015. 10. 03.
Helyszíni tudósítónk szerint Dexter Jackson úton van egy újabb győzelem felé, de nem lesz könnyű dolga!

 

 

Az elmúlt két hétben Dexter Jackson visszavette a helyét, mint a Mr. Olympia cím fő esélyese Shawn Rhoden-től és Dennis Wolf-tól. Ráadásul most úgy néz ki, hogy még Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay is beleszólhat a dolgukba a Prága Pro-n - holott utóbbi két név hiányzott az indulólistáról.

Dexter pokoli szárazságot hozott, és az egész fizikumot pont úgy, ahogyan azt várni lehet tőle. Ez pedig aligha lehet negatívum, hiszen az "O"-n hozott egy második helyet, az Arnold Classic Európán pedig simán győzött. Lehet viszont némi gondja, de helyszíni beszámolók szerint nem Shawn Rhoden miatt.

Szakértőnk ugyanis úgy látja, hogy ezúttal nagyobb fenyegetést jelent "Big Ramy", aki erre a hétvégére némileg szárazabb formát hozott, mint legutóbb. Ha így folytatja, jövőre már a Sandow szoborért is eséllyel mehet, és nem ragad be a légüres térbe, ahol idén volt: túl nagy ahhoz, hogy az első ötön kívül bárki a közelébe kerüljön, de nem elég száraz ahhoz,hogy a címért menjen.

Shawn Rhoden a beszámolók szerint most élesebb, mint Madridban volt egy hete, de még mindig nem elég meggyőző ahhoz, hogy esélye legyen a győzelemre. A minimálisan kiálló gyomor visszatért, de még így is felveszi a versenyt arányokban Dexter-rel, így esélytelennek mondani még túl korai, de nem tűnik valószínűnek, hogy most fog visszavágni a "Pengének" az elmúlt hetek vereségei után.

Dennis Wolf pedig szintén ott van, és a hírek szerint a mostani versenyre erősen betöltött, anélkül, hogy ez különösebben a kondíció rovására ment volna. Ennek ellenére előreláthatólag nem jut majd előrébb a negyedik helynél, de a jelen mezőny meleltt ebben nincs semmi szégyellnivaló, hiszen a színvonal gyakorlatilag megegyezik a Mr. Olympia-val. Mindenesetre nem kizárt, hogy a döntőben a Farkasember is előrébb lépdel, de egyelőre úgy tűnik, nem fog tudni.

Kiss Jenő mindeközben a harmadik kihívásba szorult, vagyis a top tíz egyelőre távolinak tűnik, de a jelenlegi mezőnyben már a színpadra lépés siker. Jenő pedig nem mostanra időzíti a csúcsformát, a jövő heti Nordic Pro lesz a fő versenye a szezonban.

 

Kiss Jenő

 

Dexter Jackson

 

Big Ramy

 

Shawn Rhoden

 

Dennis Wolf

 

Roelly Winklaar

 

William Bonac

 

Brandon Curry

 

Steve Kuclo

 

Ronny Rockel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
szett 
 / 4.8
5%   11 470 Ft  
10 895 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
3,08 kg 
 / 4.9
 
17 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Sexy&Fit
Bibi Mbayi
Sexy&Fit Bibi Mbayi
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BKE - fellépegetés
BKE - fellépegetés
Kiss Jenő San Marino Pro interjú
Kiss Jenő San Marino Pro interjú
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....