Logo
 

Dexter nagyon készül!

2016. 01. 28.
Dexter Jackson bejelentette, hogy már tavasszal újra színpadra lép, és úgy tűnik valban megcéloz egy újabb Arnold Classic rekordot!

 

 

Dexter Jackson már közel két évtizede meghatározó egyénisége az elit profi testépítésnek, és 2015-ben a Mr. Olympia-n szerzett második helyével bizonyította, hogy a kor számára valóban nem jelent semmit, és még mindig a csúcson van. Egyesek szerint a döntőben még Phil Heath-nél is jobb volt, és abszolút megérdemelte, hogy másodszor is a testépítés királyává válasszák.

Bár erre nem került sor, jelenleg elmondhatja magáról, hogy a világ második legjobb testépítője. Ezzel persze megvan a 2016-os Olympia kvalifikációja is, így megtehetné, hogy szeptemberig egyetlen versenyen sem indul, és minden erejével a földkerekség legnagyobb testépítő versenyére koncentrál, Dexter azonban némileg más célokat tűzött ki magának.

 

 

Szám szerint öt győzelemmel jelen pillanatban a "Penge" birtokolja a legtöbb USA-beli Arnold Classic címet, így most új statisztikát állított maga elé kihívásként: meg akarja nyerni az összes Arnold versenyt. Ugyan idei első versenye saját elmondása szerint a májusi New York Pro lesz, ahol eddigi pályafutása során még soha nem indult el, így kihagyja a Brazil Arnold Classic-ot. Viszont mindenképpen részt vesz majd az első Afrikai Arnold Classic-on, ahol mindenképpen bajnoki babérokra tör, és minden bizonnyal az augusztusi Ázsiai Arnold Classic-on is ott lesz.

Ráadásul 46 év ide vagy oda, a legújabb felvétel arról tanúskodik, hogy még mindig hihetetlen fizikummal büszkélkedhet, így nem volna meglepetés, ha az újabb rekodrkísérlete is sikerrel járna - az pedig majd szeptemberben eldől, bekerül-e egy második Sandow szobor is a trófeagyűjteményébe.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4,4 kg 
 / 4.5
 
14 590 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
10%   4 990 Ft  
4 490 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
600 gr. 
BSN 
 / 4.0
 
10 900 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Sexy&Fit
Celeste Gonzales
Sexy&Fit Celeste Gonzales
Év Testépítője díjátadás 2007
Év Testépítője díjátadás 2007
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Rövid sztori Markus Rühl-lel
Rövid sztori Markus Rühl-lel
Debrecen Szuperkupa - 1
Debrecen Szuperkupa - 1
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....