Logo
 

Dexter odab@szós évet hoz!

2015. 03. 14.
Dexter Jackson történelmet írt az Arnold Classic-on egy hete, most pedig tovább írja azt Ausztráliában!

 

 

Dexter Jackson épphogy beesett az Ausztrál Arnold Classic-ra, de ez nem akadályozta meg abban, hogy ismét győzni tudjon. Ez pedig újabb történelemkönyvekbe való eredmény, ugyanis az idei volt a legelső ausztrál Arnold, ami egy újabb ok, amiért a neve örökre megmarad a testépítés halhatatlanjai között. Ugyan nem volt olyan "penge" formában, mint egy hete, de szerencséjére szinte senki más sem, így ismét a legjobbnak bizonyult

Branch Warren újabb második helyet hozott, de mivel a repülőútjobban betett neki, mint Dexter-nek, ezért ezúttal jóval kevésbé volt kérdéses a bajnoki cím sorsa. Ettől függetlenül Branch-csel számolni kell, ugyanis hiába hozott neki rengeteget a Mr. Olympia kvalifikációért folyó pontversenyben ez a két második hely, valószínűleg akar egy győzelmet, és nem fog megállni, amíg az össze nem jön.

Justin Compton nagyjából ugyanazt a formát hozta, mint egy hete az Arnold Classic-on, és ezért pont ugyanazt a helyet meg is kapta. Ráadásul ezúttal nagyon harcolnia sem kellett érte, ugyanis Cedric McMillan bár kiutazott az expóra, nem indult el. Compton tehát simán hozta a dobogót, ami persze jó eredmény, de még van hova fejlődnie, ha oda akar érni a közvetlen élvonalba.

A 4-5-6. hely sorsa izgalmasan alakult, Evan Centopani, Brandon Curry és Roelly Winklaar szépen megkeverte a lapokat egymás között, és csak néhány pont döntötte el végül a sorrendet. Evan mindenesetre ugyanazt hozta, mint legutóbb, ami - Cedric-nek hála - most egy negyedik helye ért neki. Curry közben javított egy helyet, párhuzamosan azzal, hogy javított a kondíción is, így mondhatnánk, hogy megérdemelten lépett előre. Csakhogy Roelly is javult: nemcsak vastag, mint a disznó, hanem még szárazabb is volt, és a középrészét is jobban kordában tartotta a színpadon, ami sokat dobott a megjelenésén - mégis hátrébb csúszott a ranglétrán. Igaz, hogy a helyezésben ugyanazt kapta, de Curry be tudott furakodni elé.

Fotók hamarosan!

 

Eredménylista:

1. Dexter Jackson
2. Branch Warren
3. Justin Compton
4. Evan Centopani
5. Brandon Curry
6. Roelly Winklaar
7. Ben Pakulski
8. Toney Freeman
9. Josh Lenartowicz
10. Cory Mathews
11. Luke Schembri
12. Sam MohammadTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
450 gr. 
 / 4.8
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Topola Kupa 2009
Topola Kupa 2009
Lisa Marie Bickels
Lisa Marie Bickels
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #105
BB.Tv Episode #105
BB.Tv Episode #75.
BB.Tv Episode #75.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....