Logo
 

Dexter történelmet írna

2014. 12. 12.
Jon Delarosa megmutatta magát a Dexter Jackson Memphis Classic-on még a karácsonyi szezon előtt, miközben a verseny szervezője potenciálisan történelmi jelentőségű bejelentést tett.

 

 

Jon Delarosa egy viszonylag eredményes évet tudhat maga mögött, mégsem lehet maradéktalanul elégedett, mert egyrészt győzelem nélkül maradt, másrészt pedig nemrég kirakta az eddigi legnagyobb támogatója. Ettől azért szerencsére nem adja fel a profi karriert, és nagy eséllyel már tavasszal visszatér, hogy megpróbáljon némi színt vinni az eddig első hely nélküli eredménylistája sorába.

Dexter Jackson pedig eközben elhatározta és nyilvánosságra is hozta, hogy színpadra fog lépni a jövő évi Arnold Classic-on. Ez történelmi jelentőségű, ugyanis Dexter jelen pillanatban holtversenyben áll Flex Wheeler-rel négy-négy Arnold bajnoki címmel, és jövőre a "Pengének" lesz egy komoly lehetősége arra, hogy felállítson egy rekordot, ami várhatóan még hosszú évekig nem fog senki sem megdönteni. Persze a sikerére nincs garancia, de a bajnok az utóbbi időben újra formába lendült, és egyelőre rajta kívül egyetlen igazi nagyágyú sem erősítette meg az indulását.

Viszont erre potenciális a következő napokban sor kerülhet, ugyanis Dexter bejelentése arról árulkodik, hogy az Arnold csapat éppen a napokban intézi a meghívókat, vagyis hamarosan kiderülhet, ki vesz részt az évadnyitó szerepét is megörökölt Arnold Classic-on, ami egyben az évad második legrangosabb versenye is - kizárólag a Mr. Olympia-tól elmaradva.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
1 lit. 
 / 4.7
 
6 490 Ft
1 kg 
 / 4.5
 
6 925 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Magyar Bajnokok
Éjszakája 2004
+85kg
Szabó László, Kormány Mihály
Magyar Bajnokok Éjszakája 2004 +85kg Szabó László, Kormány Mihály
MD Kupa 2007 Kistelek
Újoncok
Panajoth Fehér Dávid, Obertol Dávid
MD Kupa 2007 Kistelek Újoncok Panajoth Fehér Dávid, Obertol Dávid
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tonhalturmix
Tonhalturmix
Támadás Remake 2010! (16:9)
Támadás Remake 2010! (16:9)
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....