Logo
 

Dexter új szponzort talált!

2015. 11. 05.
Dexter Jackson minden várakozás ellenére még mindig aktív marad, és az eredményei sem romlanak - talán ennek köszönheti, hogy furcsa körülmények között bár, de új támogatóra akadt.

 

 

Dexter Jackson 2008-ban megnyerte a Mr. Olympia címet, és bár ezt azóta nem sikerült megismételnie, távolról sem öregedett ki. Még idén, azaz hét évvel a győzelme után is második tudott lenni az Olympia-n, ráadásul közben öt győzelemmel megdöntötte a legtöbb Arnold Classic cím rekordját is.

Éppen ezért sokaknak furcsának tűnt, hogy a bajnok az utóbbi években táplálékkiegészítő támogató nélkül versenyzett, mert a tény, hogy Dexter közben Blade Nutrition néven megalapította saját termékvonalát, kevésbé volt ismert. Nyilvánvalóan egy cég nem szerződtet le olyasvalakit a termékeit reklámozására, akinek van saját márkája.

Pontosan ezért meglepő, hogy most az Ultimate Nutrition, aki évek óta az Olympia hétvége főszponzora, leszerződtette. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy a saját márka megmaradt, miközben Dexter mostantól az Ultimate-tel is együtt fog dolgozni. Igaz, ennek talán lehet némi köze ahhoz, hogy a Blade hivatalos oldalán a "Penge" eltűnt minden marketinganyagból. Az Egyesült Államokon kívüli weboldalakon azonban a bajnok még mindig teljes meggyőződéssel hirdeti saját termékei kiválóságát.

Egyelőre tehát nem tiszta a helyzet, csak annyi biztos, hogy Dexter aláírt az Ultimate-tel, így legalább a következő egy évben velük együtt fog dolgozni. És így az sem lehet kérdés, hogy részt vesz-e a 2016-os Mr. Olympia-n. Persze csak akkor, ha az idei pereskedés nem rontotta el a viszonyt az "O" szervezői és a cég között, és továbbra is a rendezvény főszponzora marad.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 690 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
WABBA World Championship 2009
Junior
Karácsonyi Krisztián
WABBA World Championship 2009 Junior Karácsonyi Krisztián
Jim Haislop
Jim Haislop
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Köredzés 2.
Köredzés 2.
Body Fit Open - 2.rész
Body Fit Open - 2.rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....