Logo
 

Dexter újra nyerne

2015. 03. 11.
Dexter Jackson rekordot döntött múlt héten, az Arnold Classic-on, Ausztráliában pedig újabb történelmi győzelemre tör!

 

 

Dexter Jackson újabb történelmi győzelemre hajt: miután beállította a rekordot az öt Arnold Classic címmel, a következő célja, hogy a mostani hétvégén megnyerje az első Ausztrál Arnold Classic-ot is. A kérdés, hogy lesz-e aki megállítsa, de az már most is biztos, hogy ez nem lesz könnyű feladat. Az óriási rutinjával szinte kizárt, hogy a "Penge" elrontaja a formát egy kis repülőút miatt, úgyhogy a kihívóknak nagyot kell javulni.

Branch Warren persze múlt héten is megdolgoztatta a pénzéért, és most is mindent megtesz, hogy elvegye tőle a győzelmet, de úgy tűnik a bíróknak nem Branch fizikuma tetszik leginkább. Múlt héten ugyanis brutális kodnícióban volt, mégsem tudta behúzni a győzelmet, most pedig nehéz elképzelni, hogy jobb legyen - de Texas titánja szeret meglepetést okozni.

Justin Compton is újra nekifut az öregfiúknak, és benne maradt még javulási potenciál az Arnold után is. Ezúttal egy jobban eltalált formaidőzítéssel komolyan meccsben lehet az első helyért, és esetleg bebiztosíthat magának egy Mr. Olympia kvalifikációt, még ha ez nem is tűnik esélyesnek. Evan Centopani is nagy lelkesedéssel kezdte a szezont, de az Arnoldon kisebb pofára esés várta - a kérdés, hogy Ausztráliában tud-e javítani.

Brandon Curry és Roelly Winklaar sem tette oda magát 100%-ban múlt héten, remélhetőleg az ausztrlá versenyre tudnak javulni, ugyanis bármelyikükben megvan a potenciál arra, hogy felrázzák a top helyekért folyó meccset. Ezz viszont kőkemény kondíció kell, ami egyiküknek sem az erőssége.

Ben Pakulski és Toney Freeman még jó lehet arra, hogy mutasson valamit, és előrébb keveredjen a végelszámolásnál, mint legutóbb. Egyikük sem szerepelt fényesen ugyanis, csak az a baj, hogy a legutóbbi eredményeik alapján sok jóra nem számíthatnak a legkisebb kontinensen sem.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista:

Evan Centopani
Justin Compton
Brandon Curry
Toney Freeman
Dexter Jackson
Josh Lenartowicz
Cory Mathews
Sam Mohammad
Ben Pakulski
Luke Schrembi
Branch Warren
Roelly WinklaarTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
60 kap. 
 / 4.7
 
2 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2006
U1 - Erdős Ádám
Superbody 2006 U1 - Erdős Ádám
Superbody 2010
Superbody 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Arnold Classic 2012
Arnold Classic 2012
Magyar Bajnokság 2001 - Sebők Krisztián
Magyar Bajnokság 2001 - Sebők Krisztián
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....