Logo
 

Dexter verte Rhodent a spanyol Arnoldon!

2016. 09. 25.
Dexter Jackson mindenkit lenyomott az Arnold Classic Európán, ahol senki nem volt csúcsformában, beleértve Shawn Rhoden-t.

 

 

Dexter Jackson "csak" harmadik lett a Mr. Olympia-n, ami 46 évesen még mindig csodaszámba megy, csakhogy a "Penge" erőssége a hosszú távú hadviselés, és ennek megfelelően vissza is vágott az Arnold Classic Európán. Egy héttel az "O" után senkinek nem sikerült újfent összeraknia a csúcsformát, de természetesen Dexter járt hozzá a legközelebb, ami egy újabb Arnold címet hozott neki.

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ért be a második helyre, aki egyébként az egyetlen volt a mezőnyben, aki formában is tudott minimálisan javulni az Olympiához képest. Ez azért nem olyan nagy csoda, hiszen akkor sem volt egészen a csúcson, és még most sincs, de határozottan teltebb lett a felső teste, miközben sikerült megőriznie a kondíciót. Ramy-ben pedig éppen az a leginkább ijesztő, hogy még a 100%-nál gyengébb formával is a csúcs közvetlen közelében mozog - ha valakinek van esélye egyik napról a másikra behúzni egy Olympia címet, az éppen ezért ő lehet.

William Bonac felkerült a dobogóra, annak köszönhetően, hogy alig egy hajszállal volt kevésbé száraz, mint egy hete. Ennek oka persze az utazás, ahogy nyilván a mezőny minden tagjánál, de a holland jobban oldotta meg a feladatot, mint legtöbb riválisa. Ennek köszönhetően előre is lépett egy helyet - illetve kettőt, bár Phil Heath távol maradása miatt az egyik automatikusan történt.

Shawn Rhoden viszont csonyán beégett, ugyanis nem jött ki neki a lépés a vízhajtás során, így szinte mindenki elverte, aki arra járt. Ha igaz volna, hogy az Olympia eredménye, az őszi szezon során megtartandó sablonhoz, akkor itt simán győznie kellett volna, ehhez képest pedig a negyedik hely kifejezetten kellemetlen a Team Scitec legsikeresebb tagjának. Persze a víztelenítés olyan probléma, amit akár egyetlen nap alatt is orvosolni lehet, de neki nem sikerült időben, így marad az a lehetőség, hogy a szezon hátralévő részében igyekszik szépíteni, és visszavágni Dexter-nek.

Roelly Winklaar most sem rakta össze a csúcsformát, de hozta a kötelező ötödik helyet. Elképesztően vastag, az izmok szinte le akarnak ugrani róla, de ehhez tökéletes szárazság is kéne, és akkor még mindig strukturális és arányossági problémákról beszélhetünk. Ezek miatt nem valószínű, hogy valaha Olympia bajnok lehetne belőle, de abszolút megérdemelt a helye a világ legjobb testépítő között.

Eredménylista:

1. Dexter Jackson
2. Mamdouh Elssbiay
3. William Bonac
4. Shawn Rhoden
5. Roelly Winklaar
6. Joshua Lenartowicz
7. Victor Martinez
8. Petar Klancir
9. Dallas McCarver
10. Lukas Osladil
11. Ben Pakulski
12. Sandro Hofer
13. Brandon Curry
14. Mahdi Ayari
15. Michael Kefalianos
16. Alexander Fedorov
16. Thomas Benagli

 

Dexter Jackson

 

Big Ramy

 

William Bonac

 

Shawn Rhoden

 

Roelly Winklaar

 

Josh Lenartowicz

 

Victor Martinez

 

Petar Klancir

 

Dallas McCarver

 

Lukas Osladil

 

Ben Pakulski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntők 75kg
Mikhail Vorobiev
IFBB EB 2004 Elődöntők 75kg Mikhail Vorobiev
Hungarian Pro 2003
FitMuscle Photo and Video Shooting
Kary Odiatu, Eddie Abbew
Hungarian Pro 2003 FitMuscle Photo and Video Shooting Kary Odiatu, Eddie Abbew
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Dorian Yates
Dorian Yates
BB.Tv Episode #37.
BB.Tv Episode #37.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....