Logo
 

Dorian Yates vs. Brandon Currry

2019. 10. 09.
Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?

 

Egy nagy zárójellel kezdenénk: a magyar testépítő scémában is fokozatosak a botrányok. Valós  vagy vált sérelmeik, nézeteltéréseik maitt üzengetnek egyes versenyzők egymásnak a közösségi pöcegörödben, videoblogban és egyéb szellemi fogyatékos módon.  Mi ezeknek a történeteket semmilyen formában nem fogjuk közölni, mert színvonalon alulinak tartjuk, beleértve a szereplők viselkedését.

Dorian Yates azonban nem hülyegyerek kommunikációs csatornán mondta el a véleményét, hanem egy interjúban. Mégpedig azt állította, hogy Brandon Curry nem volt felkészülve: a tömeg és a szimmetria rendben volt - bár a tömeg nem éri el a kilencvenes évek szintját-, de a kondíció hat hétnyire volt a Mr. Olympia szinttől. Dorian véleménye szerint Brandon az ő idejében a Top 6-ba sem került volna. 

Ebből a legerősebb kijelentés a "6 weeks out" talán, de több dologgal is lehetne vitatkozni, mielőtt rátérünk Brandon Curry válaszára. 

1. A Mr. Olympia nem szárazsági verseny.
2. A legfontosabb kritérium a szimmetria, ami miatt éppen Doran Yates korszakát lehetne megkérdőjelezni, Brandon Currybe viszont nehéz belekötni.
3. Kétségkívül csúcskorszak volt az az éra és jellemzően nagyon komoly volt a kondíció is, csak éppen pár húzónév nem érte meg az ötven éves életkort. 
4. Brandon Currynek a mai versenyzőkkel kell versenyeznie. És ha ezzel a  kondícióval is ő a legjobb, akkor neki kell győznie. 

Íme Brandon Curry válasza Dorian Yates kritikájára, durva fordításban:

Először is, Dorian a riporter kérdésére válaszolt. Elmondta a véleményét, ezért nem haragudhatunk rá. Ismerjük el az eredményeit és ha az ő velem való összehasonlítása fontossá teszi őt a jelenben, hát legyen.

A vélemény az vélemény. Van, amelyik építő jellegű, van amelyik kontraproduktív. Mindenki döntse el, ez milyen.

Én sosem hasonltanám magamat vagy az eredményemet valakihez, akit húsz éve avattak bajnokká.

Az én időm MOST van.

A jelenben élek. Csak az számít a nap végén, hogy biztosítottam a győzelmemet. Még sok munkám van ebben és csak erre koncentrálok.

Nincsenek rossz érzéseim ezzel az üggyel kapcsolatban. Nem tudom, miért beszél mindenki róla, de azt hiszem, valamit mégiscsak jól csinálok!

Egy megjegyzésünk van: akárki akármit mond, ez a válasz is bizonyítja, hogy Brandon Curry igazi Mr. Olympia. Végre valaki a jellemét tekintve is megérett a címre és méltó reprezentánsa a sportnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
250 tab. 
 / 4.8
 
3 070 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntők 80kg
Kupcsik László
IFBB EB 2004 Elődöntők 80kg Kupcsik László
I. Balmaz Kupa
I. Balmaz Kupa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kathi Béci bejelenti: újra body!
Kathi Béci bejelenti: újra body!
Palatinus Fitness nyílt nap - 2. rész!
Palatinus Fitness nyílt nap - 2. rész!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....