Logo
 

Durva visszavágó következik Ausztráliában

2018. 03. 15.
Kevin Levrone visszatérése tovább színezi az Ausztrál Arnold Classic izgalmait, ahol minden komoly név egymásnak esik még egyszer.

 

A gyászos hétvégére számítók mosolyognak már Ausztráliában

 

Az Ausztrál Arnold Classic hagyományosan kiváló verseny, a szervező, Tony Doherty rengeteget dolgozik azon, hogy a tavaszra készülő szupersztárokat rábeszélje egy újabb fordulóra. Idén pedig nem csak néhány név, hanem minden komoly versenyző elutazik Ausztráliába, és újra egymásnak esnek a győzelem reményében.

William Bonac van a legjobb helyzetben az Arnold Classic-on két hete aratott győzelmével, ezért Ausztráliában nyilván a duplázásra hajt. Kvalifikációra eddig sem volt szüksége, tavalyi dobogósként automatikusan indulhat a Mr. Olympia-n, de még egy komoly győzelem, ráadásul ehhez fogható mezőnyben sokat adhat a renoméjához.

Dexter Jackson persze támad megállíthatatlanul. A "Penge" ismert arról, hogy versenyről versenyre jobb formát tud hozni, így erre lehet számítani most is. Legutóbb is keményen szorongatta Bonac-et, és ha most még jobban eltalálja a formát, minden esélye megvan megszerezni az első helyet.

Kevin Levrone visszatérésének a második hulláma a legnagyobb szám a hétvégén, de reálisan a kisebb elvárás bölcsebb lehet. Levrone alulról veri az 54-et, és az évtizedes kihagyás nem neki dolgozott. Hiába húzta egy év óta a folytatást, valószínűtlen, hogy képes lesz visszahozni a 90-es évek legendás fizikumát a színpadra - teljes pompájában legalábbis.

Cedric McMillan némileg légüres térben lett harmadik legutóbb, de ha ezúttal alaposan beszárad, lehet esélye a győzelemre. Kétséges, hogy a Team Scitec üdvöskéje erre képes lesz-e, mert a fő versenye után gyakran elveszíti a fókuszt, márpedig fejben biztosan nem segített rajta, hogy elbukta a címvédést az Arnold Classic-on.

Roelly Winklaar és Lionel Beyeke közös pontja, hogy jobb kondícióra van szükségük. Viszont amíg Winklaar gyakran ütközik akadályokba a finomhangolás folyamatában, addig Beyeke néhány extra hét diétával már rendben is lenne. Remélhetőleg Roelly ezúttal összerakja a csomagot, Lionel pedig keményen diétázott a legutóbbi versenye óta, és akkor talán kész lesz a mostani hétvégére.

Dennis Wolf a másik nagy visszatérő Levrone mellett, aki csúnyán leszerepelt első versenyén. Egyértelműen nem sikerült még visszaszednie a megszokott izomtömegét, és ez nem is olyan hiányosság, ami két hét alatt orvosolható lenne. Wolf tehát maximum becsületből áll majd ki a színpadra hétvégén, komoly eredményre nem számíthat. Csak az a kellemetlen különbség Levrone-val, hogy az "Ordas Farkas" még csak idén fogja betölteni a 40-et, vagyis illene a csúcson lennie, mégis elérhetetlenül messze van tőle.

Indulólista:

Dennis Wolf
Kevin Levrone
William Bonac
Steve Kuclo
Roelly Winklaar
Cedric McMillan
Hidetada Yamagishi
Lukas Osladil
Darryn Onekawa
Steve Orton
Sam Pearce
Jafar Ghaffarnezhad Azizi
Nathan James Williamson
Luke Sandoe
Lionel Beyeke
Dexter JacksonTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.6
5%   4 490 Ft  
4 265 Ft
36 kap. 
 / 4.6
5%   4 990 Ft  
4 740 Ft
0,92 kg 
 / 4.8
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
108 kap. 
 / 4.8
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
WABBA World Championship 2010
WABBA World Championship 2010
Superbody 2007
Szakács Sándor
Superbody 2007 Szakács Sándor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Tisza Kupa 2001 - Scorus Bernát
Tisza Kupa 2001 - Scorus Bernát
Fitt MarHet
Fitt MarHet
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....