Logo
 

Elérkezett az utolsó forduló

2015. 08. 26.
Az Atlantic City Pro lesz az utolsó lehetőség a 2015-ös Mr. Olympia kvalifikáció megszerzésére, és a mostani hétvége komoly összecsapást tartogat!

 

 

Az Atlantic City Pro sokkal érdekesebbnek ígérkezik, mint egy hétköznapi másodvonalas verseny;erről most a résztvevők fognak gondoskodni. Mezőny tekintetében ugyanis jól alakul a hétvége, hiszen mindenki megtesz mindent, hogy megszerezze az utolsó győzelmet a Mr. Olympia előtt, illetve a top ötös helyekkel a pontversenyben előnyösebb helyzetbe kerüljön.

Branch Warren-től szokatlan, hogy kisebb versenyeken induljon, de az elmúlt két évben erre kényszerült, miután nem tudott az Olympián a top ötbe kerülni, így nem kvalifikált újra automatikusan. Az Arnold Classic-on pedig nem jött össze az első hely a korábbi két bajnoki címe ellenére. Így bár a pontversenyben igen előkelő helyet foglal el, bevallása szerint nem tartja méltónak magához, hogy "ajándék" meghívóra legyen szüksége. A célja tehát egészen biztosan a győzelem lesz, minden mást kudarcként értékel. Előzetesen nem tűnik úgy, hogy bárki is az útjába állhat, kivéve, ha túlságosan elspórolja a formát, igyekezve a lehető legtöbbet tartlékolni az "O"-ra. Akkor ugyanis benne lehet a pakliban, hogy valaki megveri.

Cedric McMillan indulhat a legnagyobb eséllyel azért, hogy megfossza Branch-et a bajnoki címtől, de a Golden State Pro után erősen kérdéses, hogy mennyit lehet javulni két hét alatt. Persze versenyformát tekintve két hét rengeteget számíthat, de a Team Scitec üdvöskéje Sacramentóban még inkább festett úgy, mintha ráférne még pár hét diéta, mint aki csak elszúrta a vízhajtást. Mindenesetre adottságokban Cedric egyértelműen jobb, így ha ez megfelelő kondícióval párosul, behúzhatja a hétvégét.

Robert Piotrkowicz múlt hétvégén remek formát mutatott, és a szezon során összességében javuló tendenciát. Ezért lehet arra számítani, hogy a lengyel ismét odateszi magát, és ha az első helyért valószínűleg nem is rúghat majd labdába, minden bizonnyal bebetonozza magát a kvalifikáció pontverseny első ötösébe. Jelenleg a negyedik helyen áll, így elméletileg még kimaradhat, de az indulólista alapján ez a gyakorlatban ki van zárva. Robert viszont semmit nem bíz a véletlenre, ráadásul top helyekből tengerentúli versenyeken soha nem lehet elég egy európai versenyzőnek.

Stefan Havlik számára viszont sok múlik a hétvégén, ugyanis ahhoz, hogy a pontokban elcsípjen egy holtversenyes ötödik helyet, minimum egy dobogóra van szüksége. Ehhez pedig Protkó testén keresztül vezet az út, vagyis nem lesz egyszerű dolga. Az elmúlt hetekben ugyan oda-vissza elverték már egymást, vagyis a szlováknak határozottan van esélye, de mindent bele kell adnia, ha meg akarja szerezni a Kelet-Európából szinte csak álomnak tűnő Olympia kvalifikációt.

 

Indulólista:

Henri Pierre Ano
Jaime Atienza
Stefan Havlik
Daniel Hawtin
Kenneth Jackson
Drew Jammoth
Tom Jimenez
Saiid Tejan Kamara
Malcolm Marshall
Cedric McMillan
Robert Piotrkowicz
Nicholas Trigili
Branch WarrenTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
13%   5 190 Ft  
4 490 Ft
100 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2008
Stage cuccok
Superbody 2008 Stage cuccok
John Farbotnik; 1950
John Farbotnik; 1950
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Csirkegolyó gyúrós módra - Body.Builder Gasztro Rovat 4. rész
Csirkegolyó gyúrós módra - Body.Builder Gasztro Rovat 4. rész
Scitec Muscle Fest - 6. rész
Scitec Muscle Fest - 6. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....