Logo
 

Evan rasszista?

2016. 01. 08.
Evan Centopani-t úgy ismerte meg a testépítő közösség, mint az egyik legintelligensebb és legszerényebb profi testépítőt, most mégis az a vád érte, hogy rasszista!

 

 

Evan Centopani az évtized legnagyobb tehetségének lett kikiáltva 2006-ban, az első komolyabb amatőr sikerei után, és még a profi kártya megszerzését követően is ígéretesen alakult a karrierje. Több versenyt is nyert, de megállt az előretörése az IFBB profik rangsorában. Mégis az egyik legmegfontoltabb, legszerényebb és legprofibb hozzáállású sportolóként ismerhette meg a testépítő világ az elmúlt években.

A napokban azonban olyan pletykák kezdtek terjedni vele kapcsolatban, melyek súlyosan sérteni látszanak ezt az imidzset. Az a hír járja, hogy belekötött egy meleg ázsiai srácba, aki nem csinált mást, mint ugyanabban a teremben edzett, mint ő maga. A történet szerint először indokolatlanul durván - gyakorlatilag kiabálva - szólt rá és a barátaira, hogy ne használják tovább az erőkeretet, mert más is vár rá. Nem sokkal később pedig, amikor meghallotta, hogy erről beszélgetnek egymás között, megint rákiabált ugyanarra a srácra, és állítólag egy pofon is elcsattant.

Evan és az állítólagos sértett korábban

Ezzel vége lett a történetnek, ami egyáltalán nem biztos, hogy valóban igaz vagy hogy pontosan úgy történt, ahogy az állítólagos sértett mondja. Hivatalos válasz Evan-től nem érkezett, és a fórumokon, ahol aktívan szerepel, a témával kapcsoaltos megjegyzéseket moderálják. Szilárd tények és bizonyítékok tehát egyelőre nincsenek egyik oldalról sem.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
1 lit. 
 / 4.7
 
5 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Sexy&fit
Windy Haddad
Sexy&fit Windy Haddad
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #59.
BB.Tv Episode #59.
BB.TV #128
BB.TV #128
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....