Logo
 

Fedorov visszatér!

2014. 08. 14.
Alexander Federov, az orosz mutáns visszatér az év végén!

 

 

Az orosz testépítőknél már hagyomány, hogy az embertelen méreteikkel keltenek feltűnést, és nem kivétel ez alól Alexander Federov sem, aki bő tíz évvel ezelőtt azzal szerzett magának ismertséget, hogy profi körökben szinte ismeretlenül is megállta a helyét a mára legendává vált Ronnie Coleman mellett. És tette ezt akkor még csak 25 évesen.

A szaksajtó természetesen azonnal potenciális Mr. Olympia-nak kiáltotta ki, de végül máshogy alakultak a dolgai: a formaidőzítésben nem tudta felvenni a versenyt a tengerentúliakkal, így néhány közepes eredmény után - amit a masszív hype miatt valószínűleg komoly csalódásként élt meg - csendben visszavonult. 2006 óta szinte egyáltalán nem hallatott magáról, viszont a napokban bejelentette, hogy el fog indulni a november 1-i Fitness House Pro-n, a számára hazai pályát jelentő - és nyilván minimális utazással járó - Oroszországban.

Fedorov, Ronnie Coleman és Jay Cutler

Érdekes kérdés, hogy lehet-e ekkora kihagyás után eredményes profi versenyző, és bár működő kristálygömb híján konkrét válasz nem áll rendelkezésünkre, valószínűleg lehet. Mellette szól ugyanis, hogy bár már 9 éve nem állt színpadon, még mindig csak 36 éves, és a profi karrierje is "csak" három évig tartott, vagyis távolról sem feszegette olyan hosszú ideig a fizikai korlátait, hogy egy életre le keljen tennie a magas szintű versenyzésről.

Persze mindez nem garancia a jó szereplésre, és szinte biztos, hogy ezúttal nem okoz akkora szenzációt, mint a debütálásakor, de a mostani mezőnyben is megállhatja a helyét.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
100 kap. 
 / 5.0
 
2 690 Ft
2,35 kg 
 / 4.7
 
14 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody Kupa 2005
Tóth József
Superbody Kupa 2005 Tóth József
NAC World Championship 2010
NAC World Championship 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Csülök a hikomat 3/3
Csülök a hikomat 3/3
Lecsós csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 9. rész
Lecsós csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 9. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....