Logo
 

Fedorovnak még van remény?

2014. 10. 12.
Alexander Fedorov, a nagy visszatérő és Justin Compton, a nagy reménység megmutatta magát a napokban, mindketten felkészülés közben, bár különböző szakaszokban.

 

Fedorov jobbra

 

Alex Fedorov nemrég jelentette be, hogy idén visszatér a versenyzéshez, méghozzá mostantól csupán három hétre, a Fitness House Pro-n. Oroszországi versenyként ez számára hazai pálya, de ettől függetlenül ingyen nem kap semmiféle kiugró helyezést, eddig viszont nem lehetett tudni, milyen formában van az orosz, és mennyire komoly a visszatérése.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nem veszi félvállról, legalábbis az utóbbi hónapokban tényleg maximálisan ráfeküdt a dologra, ugyanis a fotókon ismét meglehetősen masszívnak tűnik. Persze ahhoz egyelőre nem mutatott eleget, hogy be lehessen lőni az esélyeit, de a profik között lehet keresnivalója.

Justin Compton-nál ez nem lehet kérdés, hiszen alig néhány hónap telt el azóta, hogy megnyerte a Europe Show of Champions-t. A Mr. Olympia-t ugyan kihagyta, de legalább azt már korán bejelentette, hogy ott lesz a 2015-ös Arnold Classic-on Columbus-ban - vagyis Az Arnoldon. Azt látva pedig, hogy mennyit fejlődött tavaly óta, még az is benne lehet a pakliban, hogy behúzhatja a győzelmet - de legalábbis mindenképpen érdekes lesz a Team Scitec üdvöskéje, Cedric McMillan mellett látni.

Egyelőre szemlátomást kimondottan tömegelősre vette a figurát, így jelen pillanatban a fizikuma kevésbé impresszív, mint az Olympiáról érkező szupersztárok vendégfellépései közel versenyformával. Viszont ha előrébb akar lépni a rangsorban, és bekopogtatna a profi liga elitjébe, akkor ez cseppet sem fog ártani neki. Különben is, a bírók azt pontozzák le, amit a színpadon látnak a verseny napján, éppen ezért vajmi keveset nyom a latba, amit ilyenkor mutat.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Justin Compton

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
100 tab. 
 / 4.5
24%   1 990 Ft  
1 510 Ft
300 kap. 
 / 4.9
11%   5 590 Ft  
4 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104360 fénykép található.
Wabba World Championship 2009
Wabba World Championship 2009
Kiss Jenő
Kiss Jenő
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Aki sosem hagyott ki szezont
Aki sosem hagyott ki szezont
Oldtimer Expo 2010 - 2. rész
Oldtimer Expo 2010 - 2. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....